Inzendingen 2016

Alexandra Jaeger met Zorro uit Lemmer

29 december 2016 / Commentaar Alexandra:
Hallo!
Hope jullie hebben mooie kerstdagen gehad. Zorro vind zijn nieuwe plekje volgens mij echt geweldig. Hij heeft heel snel vriendjes gehad. Helemaal geen Probleem met andere paarden. Gaan heel vaak op buitenritjes waar hij heel erg van geniet. Iederen is gek op hem omdat hij zo verknuffelt is. Hij komt ook steeds naar ons toe Zoals hij ons ziet. Echt een schat. Ik hou nu al zo ontzettend van hem. Willen hem niet meer missen..
Beste wensen voor Het nieuwe jaar 2017 allemaal!
Groeten Alexandra
Demi Robinson met Julia uit Spijkenisse
20 december 2016 / Commentaar Demi:
Julia heeft het naar der zin hoor. Ik heb al gereden en ze was heel braaf. De foto is niet heel scherp want het was al avond. Ik heb vrijdag met haar gesprongen en het ging echt heel goed. Die foto wil ik graag op de site hebben.

Imke Jonck met Wotan uit Opoeteren
8 december 2016 / Commentaar Imke:
Hier een paar foto’s van onze knapperd. Hij doet het super. Staat overdag op de weide met 2 andere reuzen en ’s nachts in de stal. Overdag halen we hem zonder problemen ertussenuit om een uurtje te rijden en dat gaat allemaal super. Ja het is echt een schat, zo een paardje vind je niet snel. Hij is rustig met iemand erop, in de weide eet hij ,stal moet idd een ander bij hem staan, maar we hebben gezorgd tot als hij in stal staat dat hij andere rondom hem heeft. Kinderen en blaffende honden doen hem ook niks dus allemaal in orde hoor. We maken veel foto’s en die stuur ik je ook door om de week of zo.

Familie van Strien met Titus Bird uit Udenhout

3 december 2016 / Commentaar Iris:
Hoi Joyce,
Bijgaand tref je een foto aan van Guusje van der Schoot en Titus Bird! Hij is erg lief. Hebben nog niet veel kunnen rijden i.v.m. het weer.
Groetjes Iris

Evelyne van Vliet met Nova (Richies Girl) uit Lelystad

23 november 2016 / Commentaar Evelyne:
Het gaat goed met Nova (Richies Girl). Groeten van Evelyne en Mary
UPDATE 22-12-2016:
Nova is een super lieve en makkelijke pony, ze is al helemaal gewent en heeft het erg naar haar zin. Ook het rijden gaat super goed, nova wilt erg graag voor je werken. We zijn super blij met haar!
UPDATE 28-03-2019:
Hallo, wij hebben 2 jaar geleden een pony bij jullie gekocht. Zij js nu bevallen van een veulen van Winston jr. wilde laten weten dat we nog altijd super blij met haar zijn!

Annie van Hoeck met Jeltje uit Wemmel

21 november 2016 / Commentaar Annie:
Goedemiddag,
Eerst en vooral, ik zou het leuk vinden om bij de nieuwe baasjes op de website te komen. T is al wel een tijde geleden dat ik nog iets aan jullie laten horen heb over Letje. Ik neem sinds dag 2 elke vrijdag en zaterdag ½ uur privéles dressuur. De 1e keer – was op de buitenpiste omdat de binnenpiste bezet was wegens groepsles – durfde ik zelfs enkel aan de longe te draven.. Ondertussen kan ik al hele stukken doorzitten in draf – kleine rustige draf begint ook stilaan te lukken. Ik heb in de les ook al schouderbinnenwaarts, een paar zijgangen en keertwending om de achterhand kunnen doen. Mijn lerares Astrid zegt dat het zo`n slimmeke is en zo vol goede wil…. ze probeert echt haar best te doen… Ik ben nu ook, op aanraden van mijn lerares, 1 keer per week begonnen met longeren met bijzetteugels. Op wandeling draven en galopperen we ook – langs smalle paadjes tussen de mais, auto’s, fietsers, bussen, vrachtwagens, honden, wandelaars,… zonder probleem. We zetten Jeltje ook vanaf dag 2 samen met onze Rigo in de wei. (we huren op een 5-tal minuutjes tappen van de manege een wei voor overdag 🙂 We kunnen ze zelfs alleen met 2 naar daar brengen en terug eruit halen. Fantastisch – ik ben heel blij. Mijn dochter heeft er ook al een paar keer meegereden op wandeling, terwijl ik dan het paard van mijn man rijd. Jeltje is ondertussen voor de 2 keer bij de hoefsmid geweest – om de 7 weken. We laten bij haar voorlopig enkel vooraan hoefijzers plaatsen. Ze is deze keer ook wel achteraan bekapt. De smid zei dat ze 80 % rustiger was dan de 1 keer. Deze keer hebben ze gelukkig ook al haar achterhoeven kunnen bewerken. (de 1 keer zou ze wild in het rond getrapt hebben – waarschijnlijk nog te wantrouwig in haar nieuwe omgeving.) Warm beslag misschien de volgende keer – ze is nog een beetje bang van de rook… Op 11 november was het St Hubertus – wandeling van een uur door de straten van Wemmel met alle ruiters in uniform en de paarden mooi opgetuigd. Zij was één van de enigen die het hele parcours rustig gebleven is. Wat was ik trots op haar. Daarna moesten we allemaal in de binnenpiste op de pastoor voor de zegening wachten. Wij stonden op de eerste rij en wat is ze weer flink geweest. Ze is echt mooi blijven staan tot op het einde. Vandaag mijn eerste groepsles bij de gevorderden met Jetje – we waren met een 10-tal… Jeltje was goed vooruit, maar ik heb toch in draf een heel stuk kunnen doorzitten met schouderbinnenwaarts en kuitwijken.. In de galop moesten we op 2 cirkels de linkergalop. Ik kon ze moeilijk houden en ik heb geprobeerd om de cirkel zo groot mogelijk te rijden. Rechtergalop was allemaal samen over de grote piste. Ik was de enige die van de lerares mocht afwenden of cirkels maken. Ik heb haar wel eens terug in draf moeten zetten want ze was wel echt goed vooruit… Voor de rest heeeeeel braaf. Al bij al een leuke ervaring. Voor herhaling vatbaar – als ‘t weer te slecht is om te gaan wandelen…

Fam. Gunst met Natan S uit Bodegraven

5 november 2016 / Commentaar Pieternel:
Dag,
Beter laat dan nooit. Bijgaand in de bijlage een foto van Nathan en zijn eigenaren (Joyce en Liza). Op foto van links naar rechts: Joyce, Nathan S en Liza.
Geen woord is gelogen door Stal Doorstap. Nathan S is een betrouwbare, brave, lieve pony! Hij stapt stevig door en galopperen gaat als de brandweer. Joyce en Liza verzorgen en vertroetelen hem zeer graag. Ze borstelen, rijden en longeren naar hartenlust. Bijna niets is Nathan te dol. Wennen is voor hem nog wel het rijden in een verlichte buitenbak. Opeens overal zijn eigen schaduw, dat is wel een beetje erg eng. Maar hij maakt al goede vorderingen. Nathan S heeft zeer goede ogen, wanneer hij een lijn in het zand ziet en galoppeert dan maakt hij uit zichzelf een sprongetje over deze lijn. Het heeft even geduurd voordat de dames begrepen wat de reden hiervan was. Dus samen met Nathan springen, willen de dames in de toekomst ook graag.
Met vriendelijke groet, Pieternel Gunst

Muriël van Someren met Alonso uit Zeist

28 oktober 2016 / Commentaar Muriël:
Hallo Stal Doorstap,
Een jaar geleden heb ik Alonso (Fernando) bij jullie gekocht. Ik geniet enorm van hem. Ondanks zijn pas 4,5 jarige leeftijd is het een heerlijk rustig en braaf paard dat zich heel fijn laat rijden.
Vorige week een onderlinge wedstrijd gehad waar hij enorm z’n best heeft gedaan. Maar bosritjes zijn toch wel zijn favoriete bezigheid. Nog een extra bedankje voor Joyce die mij zo fijn geholpen heeft.
Groetjes Muriël van Someren

Soraya Leen met Castleblackeney Hero uit Heerde

12 oktober 2016 / Commentaar Soraya:
Beste Stal Doorstap,
Enige tijd geleden heb ik een leuk zwart bont paard (Castleblackeney Hero) bij jullie gekocht. Dit was net voor jullie grote verhuizing. Inmiddels zijn wij ook verhuisd, inclusief Hero, naar de Veluwe en daar zijn we heel gelukkig. We trainen inmiddels voor de B Sgw, samengestelde wedstrijd dressuur, springen en cross. Daarvoor trainen we vaak in het bos en Hero vindt het geweldig!
Hartelijke groeten en bedankt! Groetjes Soraya en Hero

Justine Gysels met Lisette uit Waarschoot (België)

21 september 2016 / Commentaar Justine:
Melanie,
ik ben heel blij met mijn nieuw vriendinnetje! langzaam aan leren we elkaar kennen en zijn we een geweldige band aan het krijgen! ik hoop dat we nog vele jaren plezier met elkaar zullen hebben 🙂

Familie Baars met Dutch uit Ewijk

19 augustus 2016 / Commentaar Familie Baars:
Ik ben heel blij met mijn nieuwe grote vriend! Hij is een top beestje met een superlief karakter. Hij heeft echt een hart van goud.

Familie Craut met Ascherah uit Waarloos (België)

14 augustus 2016 / Commentaar René:
Beste Melanie,
Herinner je u nog dat we ASCHERAH bij u aangekocht hebben een drietal jaren terug? Daar ze alleen stond treurde ze een beetje, welnu dat is nu opgelost, ze heeft nu een vriendinnetje. Namelijk een kiek! Je kunt het niet geloven hoe goed ze overeen komen en van elkaar houden. Stuur u in bijlage wat foto’s van door. Misschien leuk om op uw website te plaatsen. Stuur u ook een foto van ASHERAH toen we ze kochten en van nu.
ALS MENSEN MAAR ZO GOED KONDEN OVEREEN KOMEN ZOU ER VEEL MEER VREDE ZIJN !!
groetjes, René Craut

Kelly Vreys met Donna uit Turnhout (België)

30 juli 2016 / Commentaar Kelly:
Via deze weg wil ik graag laten weten dat alles SUPER goed gaat met Donna. Ze kan het goed vinden met mijn andere merrie en iedereen is verzot op haar!

Familie Bakker met Cody uit Egmond aan Zee

29 juli 2016 / Commentaar famiie Bakker:
Nu ruim vier weken is Shire Cody bij ons# Noord-Holland# Superblij mee! Maatje voor friese Annie ❤ echt een setje al!! Bak, bos, duin en strand! We#Cody zijn happy !!
Thanks Stal Doorstap !
Family Bakker.

Ian Boons met Espoir uit Wilrijk (België)

16 juli 2016 / Commentaar Ian:
Beste,
Ik kocht in 2012 Espoir bij jullie aan, jullie beschreven hem toen als een talentvolle E pony. Nu zou ik jullie enorm graag willen bedanken voor zo een goed paard!
Espoir is echt enorm talentvol en loopt nu op zijn 7 jaar parcoursen van 1m25. Hij heeft zo enorm veel techniek met zo een lief karakter, ik kan me geen beter paard wensen! Daarmee zou ik ook willen deelnemen aan de Nieuwe Baas wedstrijd.
MVG, Ian Boons uit Wilrijk, België

Familie Tieleman met Woodpecker uit Merksem

12 juli 2016 / Commentaar Kaylee:
Hoi,
ik heb een paar maanden geleden een paardje bij Stal Doorstap gekocht genaamd: Woodpecker (wij noemen hem nu ook gewoon Woody/Woodje).
Het is een schatje! al sinds dag 1. Hij is zo braaf en lief! Ik ben echt super blij met hem. Ik zou me geen beter paardje voor me kunnen voorstellen en moest de vorige eigenaar dit kunnen zien, kun je me dan een email sturen op sid.tielem@outlook.com, want ik heb een paar keer proberen te e-mailen naar je, maar het werkt niet.
Mvg Kaylee

Chantal Heitman met Amor de Coquerie uit Den Haag

6 juli 2016 / Commentaar Chantal:
Vandaag heb ik Amor opgehaald bij jullie stal. Eenmaal op zijn nieuwe stal voelde hij zich meteen op zijn gemak. En stond lekker te knabbelen van de kuil en bix die klaar stonden. Ik ben onwijs blij met hem.
Bedankt!

Sanne Bosma met Enoh uit Schoorl

4 juli 2016 / Commentaar Sanne:
Hoi!
Hier een kleine update over Enoh. Het gaat super goed met hem. Hij is na 1.5 week al lekker gewend en voelt zich helemaal op zijn gemak. In de kudde gaat het hartstikke goed, staat al lekker te eten met de rest. Ook met rijden overtreft hij zichzelf elke keer. Rondrijden door de buurt was eerst nog een beetje spannend, maar hij kijkt nu al bijna nergens meer naar om. In de bak gedraagt hij zich super, hij heeft afgelopen zondag zelfs zijn eerste sprongetje gemaakt! Vandaag een klein stukje het bos in, weer een nieuwe ervaring. Ook dit deed hij super braaf en vond hij erg leuk!
Groetjes, Sanne

Fam. Peeters – De Cnodder met Roosje uit Wechelderzande (België)

28 juni 2016 / Commentaar Nikki:
Meteen liefde op het eerste gezicht. Ons Roosje voelt zich duidelijk meteen thuis bij ons Betty. Paardjes gelukkig wij gelukkig.
Roosje welkom in onze familie.
Groetjes Nikki

Fam. Hoveling met Oukje uit Noordwijkerhout

17 juni 2016 / Commentaar familie Hoveling:
Ze heeft het erg naar haar zin. Ze doet erg haar best… Na een langzame opbouw voor het eerst op het strand aan het stappen.

Familie van Houtvin met Pauwlientje uit Heusden – Zolder (België)

13 juni 2016 / Commentaar Zita:
“Pauwlien is een perfecte en lieve pony! Na een beetje heimwee, staat ze weer elke dag vrolijk op Zita te wachten. Haar baasjes houden erg veel van haar.”

Eddy Ghysens met Pandora uit Moorsel (België)

4 juni 2016 / Commentaar Eddy:
Dit paard van jullie hebben we zelf zadelmak gemaakt. We kunnen haar bitloos rijden….

Rosalie Hoeijmakers met Nadjim uit Meterik

30 mei 2016 / Commentaar Rosalie:
Nadjim begint langzaam bij ons te wennen. Hij loopt de trailer al op en is wat rustiger in de stal. Nog eventjes en hij mag mee op concours. Spannend!
Groetjes Rosalie

Fam. Brügel met Sandmann uit Keulen (Duitsland)

Commentaar familie Brügel:
Danke für alles!

Corine Osterkamp met Diablo uit Ter Aar

9 mei 2016 / Commentaar Corine:
Ik zat op jullie site te kijken en ik was eigenlijk meteen weg van Diablo. Ik noem hem nu Di. Toen ik bij hem kwam kijken en er op ging rijden moest ik heel erg wennen aan zijn rijden omdat ik eerst een draver had en dat rijd heel anders als dat hij loopt maar toen heb ik m bij jullie gekocht en het wennen gaat steeds beter.
Hij is op 23-04-2016 bij mij gekomen en nu een week verder gaat het steeds beter het rijden en de klik die we krijgen. Hij is ontzettend lief en hij houd heel erg van aandacht. Hij voelt zich al lekker thuis op zijn nieuwe stal. Ook al moet ie nog erg wennen aan z`n nieuwe omgeving maar dat gaat ook al beter. Toen ik hem de eerste paar dagen ging longeren en rijden was hij alleen maar om zich heen aan kijken naar z’n nieuwe omgeving maar dat wordt ook al minder. Ik ben zeer tevreden en blij met hem. Bedankt voor alles.

Soraya Gomersbach met Tico uit Almere

22 april 2016 / Commentaar Soraya:
Deze knapperd!
We hebben het echt super getroffen geweldig beestje! Super lief en blinkt uit op wedstrijd. Ik had heel erg de twijfels over een inruil van mijn paardje maar een `handelsstal` maar na ons eerste bezoek waren wij helemaal over! De paarden komen overdag buiten in groepjes en als ze binnen staan hebben ze een ruime stal met veel stro en ruwvoer werkelijk alle paarden zagen er prima verzorgd uit en je merkt ook echt dat het mensen met een hart voor paarden zijn. Ze horen graag hoe het met hun verkoop paardjes gaat en dus hebben we er voor gekozen er voor te gaan. Mijn oude bijrijder heeft bij jullie het paardje kunnen kopen welke ik bij jullie heb gelaten en die zag er natuurlijk gewoon perfect uit en zij is jullie ook heel erg dankbaar. Als stalgenoten of kennis en oid opzoek zijn naar een paardje verwijs ik ze ook altijd naar hier en ik houd ook geregeld de site nog in de gaten.

Familie Nuyens met Midalgo uit Turnhout (België)

20 april 2016 / Commentaar Ellen:
Beste Melanie,
Bij de aankoop van Midalgo hebben we beloofd om jullie op de hoogte te houden en om mee te doen aan de fotowedstrijd! Het heeft misschien wat lang geduurd, maar bij deze alvast een paar foto`s! Enkel de zon ontbreekt jammer genoeg 😉
We laten jullie met veel plezier weten dat we heel tevreden zijn over Midalgo. De aanpassing met onze 2 andere paarden ging als vanzelf. In het begin hebben we onze paddock gescheiden voor alle zekerheid, maar nu staan ze met 3 op de wei, zonder probleem!! Wekelijks ga ik toch minimum 3 keer met Midalgo rijden, recreatief in het bos en hij doet dat super. 2 Weken geleden zijn we voor het eerst met onze groep vrienden (4 paarden en een pony) naar De Bokkenrijder gereden vanuit Turnhout. Midalgo was er heel graag bij, kon het tempo aan en naar mijn aanvoelen was hij echt in zijn element. We hebben volop genoten. Onze dierenarts heeft hem ondertussen ook een bezoekje gebracht en hij heeft ons bevestigd dat alles piccobello in orde is. Kortom, we zijn zo blij met hem!! Hij is de leukste, grappigste en meest aanhankelijke pony die ik ken! Binnenkort nog 1 uitdaging, dan gaan we zwemmen! Hopelijk vindt hij dat ook tof!!
Veel groetjes, Ellen Nuyens

Familie Stevelinck met Silvester uit Bredene (België)

18 april 2016 / Commentaar familie Stevelinck:
Silvester is bij ons een maand geleden aangekomen en wat is het een schatje hij voelt zich al helemaal thuis en laat zich dan ook verwennen door jong en oud. Mijn dochter van zes rijdt met hem zonder enig probleem en zelfs ik leer heel veel door hem. we zijn heel blij dat we Silvester een deel van ons gezin mogen noemen.
Groetjes vanuit Bredene

Fam. van de Wiel met Hancho uit Warns

16 april 2016 / Commentaar familie van de Wiel:
Goedemiddag allemaal..,
Even een leuk foto van Hancho zodat jullie zien dat hij flink anders is. Maar het is echt een schat een gaat onwijs goed en groeit hart.
Groetjes Sander en Marieke

Carin Vijge met Vallerie uit Oene

13 april 2016 / Commentaar Carin:
Onze lieve Vallerie,
inmiddels al z’n 5 maandjes bij ons! Deze maand word ze 2! Is gek op knuffelen! Echt een topper, nu al!

Chalida Felix met Evening Cascade uit Zeist

6 april 2016 / Commentaar Chalida:
Vanaf het eerste moment dat ik Evening Cascade op Stal Doorstap zag wist ik het zeker: dit wordt haar!
Ze stond in een mooie stal ruim in stro met hooi/kuil tot haar beschikking en zag er net als alle andere paarden goed verzorgd uit. De medewerkers van de stal hebben mij de mogelijkheid gegeven om haar op stal te zien, haar daarna zelf te poetsen, op te zadelen en te longeren. Ik kreeg hierbij de rust en ruimte om haar zelf te leren kennen. Daarna kon ik haar op aanvraag onder het zadel zien lopen met een van de medewerkers van de stal erop. Ik kon er daarna zelf op met hulp van een van de medewerkers. Ik kreeg tijdens het rijden goede instructies en een veilig gevoel. Wat een goede eigenschap van stalmedewerkers is, is dat zij rustig en respectvol met de paarden omgaan. Er hangt dan ook een ontspannen sfeer op de stal. Tijdens het rijden net zo: ze hebben een rustige zachte hand, goede zit, geven de paarden rust en ruimte. Ik kon alle vragen die ik had stellen en heb haar enkele dagen later laten keuren door de dierenarts. Nadat zij was goedgekeurd was de koop snel gesloten en was het vervoer om haar te laten brengen ook goed en snel geregeld! De eigenaresse van stal Doorstap gaf een goede tip die iedereen ter harte zou moeten nemen: een paard heeft vier weken de tijd nodig om te wennen op de nieuwe stal. Geef je paard deze tijd, hoe graag je ook snel zou willen beginnen met rijden, wees hier niet te snel in. Laat je nieuwe paard aan de stal wennen maar ook aan jou en al het andere wat nieuw is. Een (vertrouwens)band opbouwen heeft even tijd nodig maar is zeker de moeite waard! Mijn paard had deze vier weken nodig en wat extra hulp hierbij om te wennen aan alles en te ontspannen door middel van een lekkere massage!

Leo van Ruijven met Richmond uit Delft

4 april 2016 / Commentaar Leo:
Toen ik Richmond tegen kwam op internet wist ik het: dit is het paard dat ik zoek. De eerste keer dat ik bij hem was voelde direct goed. Toen ik voor een tweede keer ging kijken kwam hij al direct naar me toe. Hij was wel wat onzeker en nerveus, maar dat kende ik van mijn vorige paard. In zijn box op nieuwe stal was hij eigenlijk snel gewend. Hij heeft aan alle kanten paarden staan en dat vindt hij geweldig. Heeft ook een buitenluik en kan dus lekker naar buiten kijken. Hij raakt alleen in paniek als er paarden de rijbaan verlaten en zeker als hij alleen achter blijft, dat zal me wel een paar maanden kosten om hem weer vertrouwen te geven. Ik heb inmiddels contact met de vorige eigenaresse uit Zweden en die gaf ook aan dat hij het niet leuk vindt alleen gelaten te worden. Na een week kon ik al een clinic mee kunnen op onze manege (zie foto) van Paulien Chardon die gelijk even wat tips gaf om rustig de dressuur met hem op te bouwen.
Groetjes Leo

Familie Vreys met Marjorie uit Vosselaar (België)

30 maart 2016 / Commentaar Familie Vreys:
Ik wil jullie graag “up to date” houden over Marjorie. Ze doet het bij ons SUPER goed. De eerste nacht hadden we haar een stukje wei apart gegeven, maar ’s morgens stond ze al bij de kudde. Sindsdien is ze er niet meer van weg geweest! Ze eet goed en speelt met de rest. De lesklantjes zijn helemaal verliefd op haar en geniet van het elle lange borstelen en vlechten.

Naomi Mulkens met Zenna uit Maastricht

23 maart 2016 / Commentaar Naomi:
Ik heb zenna in december bij jullie gekocht en heb echt geen enkele spijt met de aankoop want zenna is zon leuk paaaard. Ik doe veel dressuur met zenna en 1 keer per week carrousel en 19 maart 2016 heb ik een super grote carrousel uitvoering gehad op het grote volle vrijthof in maastricht waar zenna zich voorbeeldig gedraagde zou haar echt nooit meer kunnen missen.

Nicky Ehren met Moonlight (Rosanne) uit huizen

19 maart 2016 / Commentaar familie Ehren:
Toen Nicky Rosanne voor het eerst zag was ze spontaan verliefd op de lieve pony. Na een dag hebben we haar opgehaald en mee naar huis genomen. Nicky vond dat bij een nieuw huisje en nieuwe naam hoorde en vanwege haar maanoog hebben we haar Moonlight genoemd. De eerste paar weken heeft Moonlight het best moeilijk gehad met wennen aan de nieuwe situatie. Andere stal, andere vriendjes en ander voer, maar met heel veel geduld en een lekkere massage behandeling knapte ze helemaal op. Nu is het een hele lieve pony. Die zodra ze haar baasje ziet direct naar haar toe komt. Ze vind het heerlijk om lekker geborsteld te worden en vrijheidsdressuur en ander grondwerk met Nicky te doen. Hierdoor zijn die twee echt maatjes geworden. Vanaf volgende week gaan we ook langzamerhand beginnen met rijden. En ik durf te wedden dat ze dit samen ook helemaal leuk gaan vinden. Naast haar baasje Nicky heeft ze 3 lieve shetlandvriendjes en twee grotere paarden waar ze elke dag lekker door de wei en door het bos rent. Kort om, Moonlight heeft haar plekje helemaal gevonden en is voor zover we kunnen zien een erg gezonde en gelukkige pony.

Esther Poiesz met Jassimya uit Oudehaske

16 maart 2016 / Commentaar Esther:
Jassimya is een hele lieve merrie. Ze kan goed opschieten met haar stalgenoot en wij zijn heel blij met haar!
Groetjes, Esther Poiesz uit Oudehaske

Cynthia van der Baan met Holly uit Dirksland

24 februari 2016 / Commentaar Cynthia:
Hey allemaal,
Dit is Holly en heb ik vanaf januari. Het is echt een knuffel beer schoon op der eigen is ze totaal niet zoete viezer zoete beter. Buitenrijden vind ze geweldig en is dan ook lekker vlot. Ik ben blij met me aankoop..
Groetjes uit Dirksland van Cynthia van der Baan en een hinnik van Holly

Fam. Wardenburg met Imke uit Erica

15 februari 2016 / Commentaar Familie Wardenburg:
Goedenavond,
hier bij nog even een foto van Savanya en Imke. Het gaat prima hier we zijn zeer blij met Imke ze is een zeer mooi en lief paard voor ons.
Gr. Opa en Savanya

Simone van Beek met Ruby uit Geldrop

11 februari 2016 / Commentaar Simone: (Reactie d.d. 11-02-2016)
Wij zijn super blij met deze lieverd. Haar veulen van 20 mnd hebben we al 14mnd. Binnenkort zien ze elkaar weer. Het is zo duidelijk dat ze familie zijn. Qua uiterlijk en gedrag Lachebekje met lachende ogen 🙂

Audry Frederik-Gagliardi met Campari uit Vessem

1 februari 2016 /
Hallo Melanie en Joyce,
Hier een berichtje over Campari. Campari doet het super goed en hij is al erg gehecht aan mij (andersom ook). We zijn al heel ver gekomen en ik kan hem sinds vorige maand eindelijk rijden. Ik leer elke dag van dit super paard. Ik had me geen beter en liever paard kunnen wensen.
Groetjes, Audry en Campari uit Vessem

Fam Brouwers met Welke (Diva) uit Stabroek (België)

27 januari 2016 / Commentaar Zoë:
Hallo,
En hierbij de beloofde foto. We zijn super blij met Diva want ze is een echte schat. We hebben al een heel hechte band met haar en ze luistert al heel goed. We zouden haar voor geen geld ter wereld nog willen missen.
Groetjes Zoë

Fam. Ceulemans met Tina uit Stabroek (België)

18 januari 2016 / Commentaar Imke:
Tina is een geweldig paardje. Tina is het beste paardje ooit. Ik wil haar nooit meer kwijt !!!!
Imke en Tina

Yvonne Meesters met Patch uit Teteringen

15 januari 2016 / Commentaar Yvonne:
Wij hebben 2 lieve brave Tinkers van Stal Doorstap. Red en Patch. De paarden worden er heel goed verzorgd en op een eerlijke manier behandeld. Er werd goed naar ons geluisterd welk paard voor ons geschikt is. Daar werd ook alle tijd voor genomen. Als we ooit nog een paard of pony zoeken doen we dat alleen nog bij Stal Doorstap en niet meer bij ’n andere stal ook niet particulier want slechte ervaringen hebben we al genoeg gehad.

Familie Swinnen met Dante uit Sint-Katelijne-Waver (België)

13 januari 2016 / Commentaar Janne:
Hierbij nog twee recente foto’s van Dante en direct ook één van Udenaar (aka Thijs). Zou Dante zijn foto aan de maandelijkse wedstrijd kunnen deelnemen (diegene waarop we beide rollen)?
Alvast bedankt!
Mvg, Janne Swinnen

Familie De Ruiter met Milly uit Zevenbergen

5 januari 2016 / Commentaar familie De Ruiter:
Ik was al 2 maanden op zoek naar m’n nieuwe droompaard, na vele kilometers en menige paarden, waar ik helaas niets bij voelde kwam ik bij “STAL DOORSTAP”. Ik zag Milly en was meteen weg van deze mooie merrie. Ik heb gebruik gemaakt van de fijne formule om een paard te reserveren. Joyce en Nadine boden me alle hulp. Ik voelde me op m’n gemak bij deze stal en super meiden. Na 3 dagen elkaar beter te leren kennen heb ik m’n DROOMPAARD gekocht.
Ik ben helemaal happy, dank aan “Stal Doorstap”

Fam. Vroegrijk met Foska uit Hoogerheide

4 januari 2016 / Commentaar familie Vroegrijk:
Gaat prima hier hoor met Foska! Ze staat al lekker met een vriendje in de wei, vind ze geweldig en gaat goed! Voelt zich al helemaal thuis.

Familie van Der Hoofden met Marijke uit Dorst

2 januari 2016 / Commentaar Jolie:
Goedemiddag,
Hier een foto van Marijke en haar nieuwe eigenaresse Jolie van der Hoofden uit Dorst. Marijke staat nu met twee shetlandpony’s in de wei/stal. Ze is erg lief en meewerkend. En ik wil graag meedoen met nieuwe baas omdat ik vind dat ze het verdient.
Gr. Jolie van der Hoofden
Left Menu Icon
Stal Doorstap