Paard en bed

Aangeboden op onze accommodatie: Een kamer met plaats voor je paard.

Dit kan tijdelijk, zoals voor een vakantie maar ook permanent is bespreekbaar.
Ook mogelijk voor een ruiter/Amazone of stagiair.
Wij hebben 2  ruime eenpersoonskamers beschikbaar met tv, pc, gemeubileerd en met uitzicht op de weiden. 1 Tweepersoonskamer met een zitje, en een klein keukentje. Een gezamenlijke badkamer met wc en inloopdouche. In de praktijk heb je deze meestal voor jezelf en er is nog een extra douche aanwezig. Ook hebben we een nieuwe infra rood sauna waar je gebruik van kunt maken 🙂 Dus een solarium voor zowel jou als je paard…
Wij zijn in bezit van ruim 4 hectare weidegang rondom de stallen en de boerderij. Goede uitrij mogelijkheid. Geheel overdekte  stap/longeermolen. Solarium, binnen.- en buitenbak. Harde en zachte longeerbak en ruime stallen. Wij staan al heel lang bekend om onze goede verzorging van de paarden. Enorme dikke laag stro en onbeperkt hooi.
Het houden van een feestje is ook mogelijk, eventueel met muziek en bbq of een ander hapje.
Een ster 🌟 kok is aanwezig, eventueel wordt jouw eten ook verzorgd 😀

Kom je een kijkje nemen?

FOODSPECIALS:

Over het eten, zowel ontbijt, lunch als diner, kun je van te voren je wensen kenbaar maken. Van een culinair hoogstandje, tot een BBQ of je lang gekoesterde wensen.
De sterkok is eveneens gespecialiseerd in streng gluten vrij en/of vegetarisch, overheerlijk eten bereiden. Hier is hij al diverse malen mee op tv gekomen. Natuurlijk kan e.e.a. ook gewoon simpel en lekker, of bijvoorbeeld een uitgebreide borrelplank.

Left Menu Icon
Stal Doorstap