Inzendingen 2023

Manette Zeelenberg met Aniversario uit Culemborg

23 februari 2023
Hi Melanie,

Voor dit avontuur, samen met mijn paard alleen op avontuur in een Duits bos, heb ik Aniversario indertijd gekocht. We zijn nu bijna 3 jaar verder, hij is veranderd van jong en schrikkerig in een paard wat veel meer durft en er plezier aan beleeft. In de kudde neemt hij leiding met zachte kracht. 🫶
Vreselijk blij met dit paard!
Dank je wel.
Hartelijks,
Manette

Ramona v.d. Velden en Romy van Herk met Julia uit Hellevoetsluis

4 februari 2023

😊


Familie van de Ven met Sjonnie uit Astenheusden

4 februari 2023
Vandaag is knappe pony Sjonnie naar onze stal gekomen. Lara en Fiene konden niet wachten hem lekker te knuffelen. Met een grote rode strik kwam hij van de trailer. Samen hebben ze al een rondje door de bak gestapt en dat ging heel goed.
Bedankt Stal Doorstap voor de fijne service ❤️

Leonie van den Herik met Kenzi uit Almere

20 januari 2023
Inmiddels zijn wij een paar weken de trotse eigenaar van onze prachtige haflinger Kenzi. In eerste instantie kwamen we bij Stal Doorstap naar een tinker kijken maar toen we het terrein op kwamen lopen was het liefde op het eerste gezicht.
Stal doorstap heeft ons uitstekend begeleid in onze keuze en aankoop en heeft Kenzi een aantal dagen na aankoop netjes thuis afgeleverd. Ondertussen werden al onze vragen snel en prettig beantwoord. Kenzi is vollop aan het wennen aan zijn nieuwe omgeving en paardenmaatje en doet het super goed.


Left Menu Icon
Stal Doorstap