25-08-2023 – Moeder Gijsje

Prachtige, SUPERsociale, grote, correcte Keeshonden

Met ongelooflijke trots delen wij mee dat 25 augustus 2023 moeder Gijsje en vader Bori v. Millus papa en mama zijn geworden !    
Iedereen vindt zijn eigen pups en honden natuurlijk het mooiste, maar ze ZIJN gewoon prachtig en met liefde gemaakt! Worden opgevoed in huiselijke kring met andere honden, katten en paarden. Ze worden goed gesocialiseerd.      
Het is het eerste, officiële gemixte nest van een grote grijze Kees met een grote witte Kees. Allebei de ouders hebben een goede stamboom en zijn goedgekeurd. Papa Bori was al winnaar van shows. Oma Hera is ook aanwezig. 
We gaan het verschrikkelijk vinden ze uit huis te moeten plaatsen maar we zoeken een heel goed te huisje voor 2 reutjes. Zonder opscheppen: ze zijn bloedstollend mooi. Een is werkelijk een kampioen in de dop, met de zeldzame kleur crème sable! 2 zien er uit als levende speelgoedberen compleet met zwarte stippen onder aan de voetjes….
Tyros en Genos van Ostaayen zijn de namen. Het zou geweldig zijn als iemand er mee door wilt gaan met fokken.  Hoeft natuurlijk niet hoor. De karakters zijn fantastisch. Je kunt de honden werkelijk overal mee naartoe nemen. Als wij een hotelkamer nemen kun je ze met een gerust hart achterlaten. Rondom ons huis lopen ze gewoon los en lopen niet weg. Ze zijn niet te druk: blaffen alleen als het echt nodig is. Ze verharen bij ons 2 keer per jaar en gek genoeg hebben ze eigenlijk helemaal niet zoveel haar verzorging nodig, al is dat natuurlijk altijd fijn, ff lekker borstelen….. Ze zijn ontzettend lief met (kleine) kinderen en andere dieren 😀
Kijk voor livebeelden op de site: www.gijsje.online

Graag appen of bellen met : +31-623103178.

Dit is werkelijk een kampioen in de dop, met de zeldzame kleur crème sable !
Gijsje en Bori
Gijsje
Bori

Oma Hera
Vader Bori
Left Menu Icon
Stal Doorstap