Inzendingen 2018

Janny van Dijk met Contadora uit Pernis

15 december 2018 / Commentaar Janny:
Vanaf zaterdag is Contadora bij haar nieuwe baasje Elise van der Kevie.. De spiegel is wel heel interessant en het blijft leuk om naar jezelf te kijken elke keer als je er langs loopt.

Yolanda Konings met Mimosa uit Schijf

24 november 2018 / Commentaar Yolanda:
Hallo Melanie,
Na 3 maanden is Mimosa goed gewend en ik ook! Bij deze wil ik je dus nog even laten weten dat het hartstikke goed gaat. Ze is echt heel braaf en vanmorgen voor het eerst met haar naar het bos gereden. Dus sorry voor de twijfels in het begin, en nog bedankt voor alles.
Groetjes Yolanda Konings

Kim Gadeyne met Encantada uit Koekelare (België)

12 november 2018 / Commentaar Kim:
Hallo ik wou je graag nog eens laten weten hoe het gaat met Encantada. Ze doet het super. De filmpjes zijn van de eerste rit buiten en 2e groepsles. Het was wat spannend voor beiden maar ze was super braaf. Iedere dag wordt onze band sterker en sterker.
Zo verliefd op haar 😍

Sabine Toetenel met Amora uit Voorschoten

3 november 2018 / Commentaar Sabine:
Na veel pech een nieuwe liefde gevonden, Amora een paard om van te houden en te koesteren 😍

Familie Donkers met Nr One uit Wychen

15 oktober 2018 / Commentaar familie Donkers:
Dankjewel voor deze lieve knappe number one zal jullie op de hoogte houden van de vorderingen ben super blij en gelukkig met hem 👍
fijne avond 👌🏻😘

Mylène van Oostende met Faradiba uit Gouda

11 oktober 2018 / Commentaar Mylène:
Goedemorgen!
Even een berichtje van ons! Faradiba is onder zadel en doet het goed! ☺ Ik ben erg blij met der, ze is zo braaf en nuchter. En ze is erg mensgericht en staat al op ons te wachten!
Vond het leuk om je even wat te laten weten! Groetjes Mylène

Meloii vd Velde met Guardian uit Oost Souburg

10 oktober 2018 / Commentaar Meloii:
Guardian staat al een tijdje bij ons en ik dacht ineens aan jullie. Misschien vinden jullie het leuk dat ik n stukje over hem schrijf voor op jullie site. Want ik mag mijzelf gelukkig prijzen met een paard als hij. We weten dat bij de vorige eigenaar niet allemaal lekker liep en dat ie daarom verkocht is dus we hebben hem niet rechtsteeks van jullie. Maar toen we hem voor een 2e keer op facebook zagen was ik nog steeds verliefd. Hij is zo gegroeid sinds wij hem hebben. En dat is in principe nog maar kort hoor (6 maanden)! Dat er knoppen op zitten en dat hij potentie heeft is heel duidelijk. En dat hebben we vooral aan de vakkundige ogen en handen van Staldoorstap te danken. We zijn er nog lang niet want we moeten nog veel verder voor we echt gaan denken aan een proefje of aan een tracking wedstrijdje. Maar hij bloeit zo mooi op. Strand, bos, duinen niks is dat mooie paard te gek! Hij gaat voor je door het vuur en de beschrijving die jullie hebben gegeven klopt op elk woord. We zijn jullie dankbaar voor de goede zorgen die hij heeft gehad bij u en als we straks zo ver zijn voor een 2e er bij komen wij zeer zeker bij u terug!

Familie Duinkerken met D’Angelo, Dark en Dessie uit Wachtum (DR)

9 oktober 2018 / Commentaar familie Duinkerken:
Hierbij een foto van onze drie toppers. Alle drie bij Stal Doorstap gekocht. We hebben ze voor een aangepaste prijs met een euvel aangekocht, maar bij twee helemaal genezen. De andere kan zonder andere paarden erbij onrustig op stal zijn maar daar zorgen we voor. En ze staan bij ons alleen in de winter ’s nachts op stal.
Wij zijn gek met onze toppers D’angelo (Annie) als hij chagrijnig is, Dark Chapel en Desideridus (Dessie)

Rosette van Kesteren met Droppie uit Nijkerk

4 oktober 2018 / Commentaar Rosette:
Droppie doet zijn naam wel eer aan…

Naomi Roeffaers met Hilston Topaz uit Brecht (België)

19 september 2018 / Commentaar Naomi:
De prachtige Topaz bij haar nieuwe en blijvende thuis ze is heel gelukkig en voelt haar helemaal thuis bij haar 4 nieuwe vriendjes 😍🐴

Familie Overbeek met Tilly (Muiltje) uit Lopik

19 september 2018 / Commentaar familie Overbeek:
Beste Melanie en Hans,
Wat een feestje, dit beestje. Vol plezier begon ze aan haar leventje tussen al onze dieren! Gebracht door Hans met een superveilige trailer. Wat een schat. Niet bijten, niet slaan. Ze past precies bij ons. Voor de zekerheid nog een lijntje tussen onze fjord en minishetlander in het begin. Ze voelde zich direct op haar gemak. Vol belangstelling voor haar omgeving en de omgeving voor haar! Dat Knorretje/hinnikje, daar word je echt vrolijk van. En heel hoog hinniken als een echte meid, dat waren we niet gewend bij onze paardjes. Ze is al mee wezen wandelen en we zijn zo langzamerhand de taal en toon aan het aanleren om voor een sulky te staan. Nog de hartelijke groeten voor haar grote vriend, die ons heeft verteld wie haar vriendjes waren enz. We hebben volop de tijd gekregen haar te bekijken en over haar te praten met het meisje, dat ons heeft ontvangen en later met Melanie en Hans. We hopen in de toekomst nog heel veel van haar te genieten, want dat drafje is toch zo sierlijk! Het gaat dus gelukkig heel goed met Tilly.
De vriendelijke groeten van Ben en Marga Overbeek, Lopik.

Fam. Hautanen met Passoa uit Espoo (Finland)

10 september 2018 / Commentaar Familie Hautanen:
This is pony called Passoa. We bought it from you long time ago. Passoa was best in show in a pony show today. 😊

Peter Sprangers met Chula uit Rijsbergen

5 september 2018 / Commentaar Peter:
Na het plotseling overlijden van het beste paard dat ik ooit had, zocht ik een waardig opvolger voor Ruben. Deze vond ik bij Stal Doorstap.
CHULA is een PRE stamboek merrie van negen jaar en opgegroeid aan de voet van de Spaanse Pyreneeën. Een onbeleerd paard van negen jaar en semi wild opgegroeid is een uitdaging. Het vereist veel ervaring en tijd maar daar krijg je veel voor terug. Ik denk dat CHULA Mijn hart gestolen heeft.

Danique Latooy met Dream uit Burgh Haamstede

29 augustus 2018 / Commentaar Danique:
Hoi,
hier een berichtje over Dream. (Heartfuls’s Dream gekocht in april bij jullie) het gaat super goed met haar, ze is t ideale paard voor de endurance! 🐎

Familie Hamel met Sietske uit Naarden

25 juli 2018 / Commentaar Claudia:
Het gaat goed met sietske. Ze raakt al meer gewend en is gek met haar weide maatje.
Groetjes Claudia

Fam. Reyserhove-De Rous met Henry uit Brugge (België)

21 juli 2018 / Commentaar Ellen:
Henry de lieve zwarte levende teddybeer, zo beschreven jullie hem en hij doet die beschrijving ook alle eer aan. Hij is de vriend van iedereen! Een droom om mee te rijden en hij heeft ons hart veroverd. Hopelijk hebben we nog vele jaren plezier met hem.
We zijn superblij met dit paardje, hij heeft een gouden karakter! Fam. Reyserhove – De Rous uit Brugge (België)

Fam. Oostveen met Snoopy uit Vleuten

21 juni 2018 / Commentaar Romy:
Lieve, mooie, knappe iets wat ondeugende Snoopy, maar echt mijn maatje. Kan met hem knuffelen en rijden. Volg nu lessen met hem en dat gaat super goed. Snoopy maakt mij zo gelukkig. ❤️
Groetjes, Romy Oostveen

Familie Monster met Curro uit Capelle Ad IJssel

18 juni 2018 / Commentaar Marlies:
Samen met deze lieve schat gaan we dit avontuur aan, duo penotti hahaha en voor het eerst in de stapmolen, hij had het echt na 5 min onder de knie! Het gaat super goed met hem! hij heeft ook echt al veel vriendjes gemaakt …

Cleo van Gorkom met Truhan uit Gorichem

30 mei 2018 / Commentaar Cleo:
Ik heb Truhan nu een week op stal en het gaat heel goed! Het is alsof ik hem al jaren rijd en over 2 weken hebben we onze eerste Working Equitation wedstrijd. Hij is ook al grote vrienden met mijn PRE hengst.

Familie Rempt met Emerald uit Den Burg (Texel)

10 mei 2018 / Commentaar Laila:
Emerald is mijn naam. Ik ben een Spaanse merrie, op 07-02-2018 verhuist naar texel, winderig stukje Nederland. Moest er met de boot komen. Maar ik ben er, moest wel erg wennen maar het gaat nu lekker. Mijn baasje gaat met me op stap naar het bos. Blubber jo, daar hou ik echt niet van. Ga er ook niet door haha. Ze doet grondwerk met me. Doet ze best goed hoor. Zij moet het ook leren. Verders zijn we mekaar nog aan het ontdekken. Maar gaat vast goed komen met ons.
Groetjes van Emerald en natuurlijk mijn baasje Laila.

Familie Penverne-Govaert met Uco en Anna uit Brugge (België)

1 mei 2018 / Commentaar fam. Penverne-Govaert:
Het heeft eventjes geduurd maar hierbij sturen wij de beloofde foto door van onze 2 schatten Uco en Anna aangekocht bij jullie Stal Doorstap. Ze komen samen ontzettend goed overeen. Hierbij willen wij jullie Melanie, Hans en gans het team nogmaals bedanken.
Groetjes uit Brugge

Familie Zondag met Helen uit Geldermalsen

26 april 2018 / Commentaar familie Zondag:
Dit is Helen – ons klein paard, Voor niet een ieder evenveel waard. Als een dier met een koppig karakter kwam ze in mijn leven, Maar dat duurde niet zolang – slechts heel even. Inmiddels is ze onderweg naar de top. Het mooiste vind ze de galop. Inmiddels galoppeert ze onder het zadel, zonder longeerlijn.

familie Govers met Freemount Arnie uit Son en Breugel

20 april 2018 / Commentaar familie Govers:
Hallo,
Wij willen nog even laten weten dat het super gaat met Arnie. Wij zeggen regelmatig tegen elkaar dat een bravere pony nauwelijks te vinden is. Mijn zoontje wandelt en rijdt regelmatig. Wanneer ze met hem rondrennen en over een hindernisje springen, springt hij achter ze aan. Laatst is hij achter mijn zoon aan over een enorme sloot gesprongen. Hahaha. De meisjes vlechten hem helemaal in, extra leuk met al zijn behang. En zelf ga ik met hem mennen, dit gaat super. We maken zeker 1 x in de week een ritje. Niets vindt hij eng; tractoren, motoren, honden, schepen en vrachtverkeer. Binnenkort mag hij mee op vakantie, dan gaan we naar de zee.
Groetjes, De familie Govers uit Son en Breugel

Familie Roefs met Sal uit Aarle – Rixtel

18 april 2018 / Commentaar familie Roefs:
Wij willen even laten weten dat het met Sal heel goed gaat. Ze is superbraaf, goed voorwaarts en werklustig. Niets is haar teveel gevraagd en ze heeft altijd goede zin. Een eerlijk en betrouwbaar paard. We zijn heel blij met haar.
Groetjes Angela, Maud & Kim

Familie De Bruijn met Jigolo uit Roosendaal

17 april 2018 / Commentaar famillie de Bruijn:
Melanie je mag ons vol trots bij nieuwe eigenaar zette hoor!
Ondanks dat ik eerst dacht nee ho ik kom voor dat andere paard, heel blij dat ik na je geluisterd heb! En niet alleen de braafste pony maar ook de knapste pony bij je heb mee genomen! Niets is hem te gek! ( ja oke water 🤣 ) wij zij gelukkig!
Groetjes Daan, Luuk en mama

Astrid Horck met Weltina uit Kollum

30 maart 2018 / Commentaar Astrid:
Hoi team van Stal Doorstap. Hier even een berichtje over Weltina.
Het gaat heel goed met haar. Ze is zoals jullie al aangaven een super braaf paard. Ze blikt of bloost niet ook niet op vreemd terrein. Ze is fijn te rijden we zijn dan ook enorm blij met haar. Zo Hiermee kunnen we iedereen aanraden een paard bij jullie te kopen, dit is ons 2e paard dat bij jullie weg komt en nog steeds zeer tevreden. Aankomende dinsdag starten we de eerste L1 dressuur eens kijken hoe het gaat. We houden jullie op de hoogte.
Heel veel liefs Astrid en Weltina.

Familie Hartog met Django (Ocho) uit Ridderkerk

9 maart 2018 / Commentaar familie Hartog:
Wij zijn heel blij met deze kanjer

Familie Cornet met Shannon uit Temse (België)

5 maart 2018 / Commentaar familie Cornet:
Het leven bij mijn nieuwe baasjes is hier rozengeur en maneschijn 😉

Familie Verdru met Melanie uit Langemark (België)

22 februari 2018 / Commentaar familie Verdru:
O zo blij met onze Shetlander Melanie!! Onze dochters zijn heel trots met hun pony’tje!!

Joy Preghter met Derek uit Eijsden

3 februari 2018 / Commentaar Joy:
Beste,
Ik zou graag willen meedoen met de wedstrijd op uw site!
Bijna 2 jaar geleden mijn lieve en knappe Derek bij u gekocht! En wat doet hij het goed!!
Groetjes Joy Preghter uit Eijsden

Hanne Geusens met Susan uit Ellikom

27 januari 2018 / Commentaar Hanne:
Hoi,
Hier een fotootje van ons op het eerste buitenritje.
Gr. Hanne

Fam. Heere met Kady en Lizzy uit Egmond aan den Hoef

24 januari 2018 / Commentaar Annet:
Beste Joyce en Melanie,
Hierbij de foto’s van kady en lizzy.
Met vriendelijke groeten, Annet Heere

Mirjam Kohl met Tenshi uit Waddinxveen

22 januari 2018 / Commentaar Mirjam:
Het gaat erg goed…. Ze eten zelfs al samen uit 1 net!

Malu Hof met Gacho uit Schiedam

22 januari 2018 / Commentaar Malu:
Wat een prachtpaard en wat ben ik blij dat Ik hem nu in mijn bezit heb. Hij doet het al heel goed en Ik weet zeker dat we hele mooie jaren voor de boeg hebben.
Dank je wel voor de goede service. Groetjes, Gacho en Malu

Familie Duinkerken met Dark Chapel uit Wachtum

10 januari 2018 / Commentaar familie Duinkerken:
Dark Chapel, geweldig paard doet geen vlieg kwaad. Eerste ochtend is hij samen met zijn nieuwe maatje naar buiten gegaan! Ben zeer tevreden met deze aankoop! Heerlijk knuffel paard!

Familie Pilger met Just a Little uit Monnickendam

7 januari 2018 / Commentaar familie Pilger:
Dit is just a little! Voor hem begon het nieuwe jaar meteen goed. Hij mocht op nieuwjaarsdag naar z’n forever home aan de andere kant van Nederland. Na 2 uur braaf op de trailer kwamen we bij zn nieuwe schone stalletje waar hij eerst eens even lekker ging rollen in z’n schone mot. Daarna natuurlijk lekker biks en wortels. Het is een clown en een verschrikkelijke lieverd.
Zn nieuwe baasje is Laura en ze hebben samen inmiddels al de eerste rondjes onder het zadel gedaan. Dat gaat heel goed. Ze zijn ontzettend blij met elkaar 😍😍😍
Left Menu Icon
Stal Doorstap