Inzendingen 2017

Fam. Ruessing met Bella Madonna uit Eschweiler (Duitsland)

18 december 2017 / Commentaar Julia:
Hallo Joyce,
vielen Dank für Ihre E-Mail. Küsschen wurde an Bella weitergegeben 🙂 ! Gerne können Sie die Bilder einstellen. Es werden aber sicherlich noch schönere folgen. Vielen lieben
Dank und schöne Grüße aus Eschweiler, Julia

Elise Lievens met Malin vd Stal Houtehem uit Loksbergen (België)

6 december 2017 / Commentaar Elise:
Ik ben superblij met haar !

Deborah Lugten met Melissa Z uit Rotterdam

6 december 2017 / Commentaar Deborah:
Hoiihoii,
Mellissa is nu 2 weken bij ons op stal. Ze doet het goed. Gaan lekker aan de slag met de longeer en volgende maand onder het zadel verder. Voor de rest goeie service gehad bij jullie dankjewel.

Elvira Stary met Bobby Teddy uit Heinsberg (Duitsland)

14 november 2017 / Commentaar Elvira:
Hoi
Bobby is super lief. We zijn allemaal verliefd op hem. Hij is jammer genoeg nog niet geheel geaccepteerd in de groep door een van de bazige haffies, Bobby mag iedere dag een beetje dichterbij komen gelukkig. Gelukkig is Bobby wat slimmer.

Eline Hendrix met Lady Saphira uit Veldhoven

10 november 2017 / Commentaar Eline:
Saphira doet het echt super goed! ze staat lekker op de wei en heeft al vriendjes gemaakt! vandaag zelfs er al op gezeten en ze pakt het super op! kortom bedankt voor dit fijne paard!
Met vriendelijke groet Eline Hendrix

Bernice Jaarsma met Okayo en Señor uit Putten

9 november 2017 / Commentaar Bernice:
Ha Staldoorstap,
hierbij een foto van de 2 heren die we bij jullie hebben gekocht.
Okayo rechts al een aantal jaar terug, Señor pas laatst en we zijn met beide erg gelukkig!
Eerste buitenritjes samen zijn al gemaakt en de 2 worden al goede maatjes.
Groetjes, Bernice

Famile Stürzinger met Peter Pan uit Hünikon TG (Zwitserland)

7 november 2017 / Commentaar Rene:
Hallo Melanie,
Keoma (übersetzt der von weit her gereiste) so heisst Peter jetzt, entwickelt sich prächtig. Habe sehr viel Spass mit ihm, er lernt sehr schnell. Bei uns ist der Winter eingezogen, heute Nacht erwarten wir den ersten Schnee.
Grüsse aus der Schweiz

Familie Christiaans met Angelina uit Dessel (België)

4 november 2017 / Commentaar Lies:
Angelina is nu een kleine maand bij ons. Ze is hier heel gelukkig, ze heeft al veel vriendjes gemaakt in de buurt. Grote broer Thor en Angelina zijn niet meer te scheiden! Ze laat zich goed verzorgen en vindt het super als we gaan wandelen. Ze staat altijd klaar als ik bij de wei aankom!
Groetjes, Lies & Angelina Uit België –
UPDATE 11 april 2018:
Angelina stelt het heel goed bij ons! Ze is hier graag. Ze houdt er van om te stoeien met Thor en heel snel door de bochten te sprinten en gek te doen. Af en toe wil ze toch nog even rust en dan gaat ze liggen in het zonnetje 🙂 Angelina is ook officieel +/- 2,5 jaar want ze heeft al haar tandjes gewisseld (ik heb de kiezen gevonden). Ze is een propere meid maar soms is het een helemaal zwart paardje i.p.v. zwart en wit dus dan moeten we haar wassen wat ze niet altijd even fijn vindt maar ze komt er wel helemaal blinkend vanaf. Longeren kan ze als de beste ze is helemaal op de stem getraind, ze is heel plichtbewust en volgt graag haar baasje 😉 (half aangeleerd, half van haar zelf uit). We laten ze al wennen aan een dekje (onderlegger) het is wel allemaal zeer spannend voor haar maar ze doet niet gek. Mama zegt wel dat we nog niet te veel te snel moeten doen want je ziet aan haar dat ze van een koudere plaats afkomstig is, dus zullen we pas in de zomervakantie beginnen erop te zitten. Kortom ze is op een goede plaats en ze is hier ook graag.
Met vriendelijke groeten, Lies & Angelina
UPDATE 18 oktober 2018:
Hey Stal Doorstap,
Het is al een jaar geleden dat Angelina bij ons is gekomen (08/10/2017). We zijn al heel erg vooruit gegaan in training, onze band is ijzersterk geworden, Thor (grote broer) en Angelina zijn onafscheidelijk. We zijn stilaan bezig met het zadelmaker maken van haar, op een heel rustig tempo. Ik wil graag mijn paard bitloos rijden en na lang overleg met mama en opa is het me dan toch gelukt een bitloos hoofdstel te kopen want zij vinden dat niet normaal. Een zadel voor Angelina kopen zal voor volgend jaar zijn, nu gebruiken we het zadel van Thor. Op haar rijden doe ik nog niet dat zal voor binnenkort zijn, maar ik hang al over het zadel voor het ”gewoon worden” dat er een mens en gewicht op de rug hangt. Alles gaat goed, ze voelt zich Reker thuis!
Met vriendelijke groeten, Lies en Angelina

Marijke Mangelschots met Milly May uit Halen (België)

23 oktober 2017 / Commentaar Marijke:
Hoi,
Met Milly is alles top! Zijn conditie gaat er op vooruit, en samen genieten we van lange wandelingen door bossen en weides. Hij en ons ander paard Duck komen goed overeen, en hij leert ook nog veel van hem, nieuwe dingen op wandeling die hij nog niet kent, neemt hij goed op. Enkel de galop is nog wat moeilijk. Maar dat komt wel….
Hier een foto van ons beide.

Fam. van Zandbeek met Hotshot uit Schijndel

23 oktober 2017 / Commentaar familie van Zandbeek:
Hallo allemaal,
We zijn erg blij met ons nieuwe paardje. Hij is erg tevreden makkelijk super braaf en vind het leuk om in onze wijk te staan.
Groetjes

Anke van Kessel met Askja uit Heeswijk-Dinther
23 oktober 2017 / Commentaar Anke:
Na het overlijden van mijn oude paardje was mijn zoektocht naar een nieuw maatje bitterzoet. Wat was het lastig voor me om mijn oude maatje te moeten loslaten.
Maar daar was Askja, een prachtige Fjordendame, Ik was opslag verkocht en ondanks het niet meteen volgens het boekje verliep ben ik zo ontzettend gelukkig met haar, ik kan oprecht zeggen dat ik in haar weer een prachtig maatje heb gevonden.
Dank je wel Melanie en Joyce voor de goede zorgen.

Familie Put met Keith’s Ghetto Grey uit Berlaar (België)

17 oktober 2017 / Commentaar familie Put:
Het gaat super goed met Keith, alleen is hij een beetje wantrouwig en wilt hij niet gevangen worden op de wei. Ben nu bezig met werken aan de hand en dat gaat prima

Familie Audenaert met Cosmo uit Lessines (België)

17 oktober 2017 / Commentaar familie Audenaert:
We hebben Cosmo nog maar sinds 2 dagen, maar het is precies of hij al 5 jaar bij ons is. Hij heeft direct zijn plaats gevonden tussen zijn 2 nieuwe vriendjes. Er is nog heel wat werk die ons te wachten staat met hem maar hij is heel receptief en reageert positief aan onze aanvragen.
Groetjes vanuit België, Familie Audenaert-Guldemont

Petrie Hendrikx met Aiden uit Venray

16 oktober 2017 / Commentaar Petrie:
Wij zijn super blij met onze lieve Aiden, hij komt zodra ik aan de wei kom al aan galopperen en hinnikt heel vrolijk, is super nieuwsgierig en krijgt graag veel aandacht, lekkere lieve knuffelbeer is het, ben er heeeeel erg blij mee 😃👍🏼, gaat echt super goed. Aiden is ook heel lief voor ons zoontje 😍

Melanie De Ron met Gypsy uit Attendorn (Duitsland)

11 oktober 2017 / Commentaar Melanie:
Wer braucht schon ein Einhorn, wenn er einen Tinker hat. Die ist so toll. Bin total glücklich.

Familie Geven met Jetske uit Rhenen

19 september 2017 / Commentaar Sabine:
Ik heb Jetske nou drie maanden en ik zou er niet meer willen missen. Ook met me andere pony gaat het goed samen. Zit wel wat werk aan maar ze pakt alles bijzonder snel op en doet het voortreffelijk. Super braaf en ontzettend lief.
Groetjes Sabine Geven uit Rhenen

Familie Heringer met Fighter uit Kehl (Duitsland)

9 september 2017 / Commentaar Lana:
Tolles pferd. Passt gut zu uns und den anderen pferden 🐴

Fam. Van Bergen met Sproet (La Fleche) uit Velddriel

7 september 2017 / Commentaar familie van Bergen:
Samen met Sproet is het elke dag nog steeds een feestje. Wij genieten van haar in het het land van Maas en Waal, VELDDRIEL, Gelderland.
Groetjes, Detty & David!

Familie Boeve met Barry uit Ermelo

29 augustus 2017 / Commentaar familie Boeve:
Barry met z’n nieuwe vrienden Bram en lola.
gr. Gert Boeve

Maureen Schott met Jolly uit Knullwald-Niederbeisheim (Duitsland)

14 augustus 2017 / Commentaar Maureen:
Sie ist sehr zu traulich. Kommt mit den andren beiden gut klar. Sie kommt auch schon zu mir hört gut auf ihren Namen. Super. Ich freue mich das ich Sie gefunden habe

Familie Reehorst met Jenny W uit Achtmaal

8 augustus 2017 / Commentaar familie Reehorst:
Superblij zijn we met onze Jenny!!
Om na heel wat jaartjes mijn grootste hobby weer rustig op te kunnen pakken was ik al even opzoek naar een lief mak paardje waar wel veel uit te halen is. Dankzij “Stal Doorstap” heb ik haar gevonden!! Samen keken ze naar een paardje wat bij mij paste en dat werd Jenny! En het gaat super!! We zijn lekker aan het werk samen en de rest van de dag loopt ze lekker tussen alle andere beesjes en vind alles prima.
Helemaal top dus!!

Myrna vd Wees met Iris uit Dordrecht

3 augustus 2017 / Commentaar Myrna:
Tot nu toe is ze echt een toppertje ❤. En het gesprek van de dag: de ruin naast Iris is helemaal verliefd en heeft het vannacht gepresteerd om zowel zijn stal als die van haar open te maken, en hij is gewoon rustig bij d’r gaan staan

Familie Eerhart met Fuego uit Breda

1 augustus 2017 / Commentaar Jacqueline:
Hier gaan we veel plezier van beleven, hij is echt superbraaf.
Groetjes Jacqueline

Loleeruiters met Harvey en My Girl uit Almelo

29 juli 2017 / Commentaar Ria de Jong:
Het gaat echt geweldig met ze. Ze heten inmiddels Woezel en Pip. Harvey vandaag gereden en gewassen, pakt het super goed op en krijgt al praatjes mygirl staat in de rondte te kijken alsof heel de manege van haar is en is een enorme “ruggengraat” voor harvey.

Familie van Rooij met Brickell dr Finley uit Groet

24 juli 2017 / Commentaar Anouk en Corien:
Hoi,
voor jullie om te laten zien dat het goed gaat met Brickell dr Finley. Er wordt goed met hem getraind en hij is het nu goed gewend.
Gr. Anouk en Corien

Familie Henkelman met Jolly uit IJsselstein

24 juli 2017 / Commentaar familie van Henkelman :
Dit is Sterre met Jolly, de liefste quarter horse die er is. Ze kunnen geen dag zonder elkaar. Mochten we een tweede paard kopen dan komen we eerst bij jullie!

Bianca Butter met Zanobi uit Capelle aan den IJssel

11 juli 2017 / Commentaar Bianca:
Dinsdag 11.07.2017 ben ik bij Stal Doorstap langs geweest om te kijken bij Zanobi. Via de foto’s en de advertentie was ik al verliefd op hem. Ik kon aan geen ander paard meer denken en wist bijna zeker dat hij bij mij zou komen. Toen we daar aan kwamen klopte de omschrijving precies met hoe Zanobi in het echt is. Ben dinsdag super fijn geholpen met al me vragen en zelfs heeft Joyce me geholpen met rijden en alles uitgelegt hoe hij is. Toen na afloop gelijk Zanobi kunnen reserveren.
Zaterdag 15.07.2017 opnieuw langs geweest en gereden, dit keer ook een vriendin die er bij was om te kijken of Zanobi echt iets voor mij is. Aangezien mijn lichaamsklachten (reuma) was ik opzoek naar een paard die rustig is en klam in het hoofd. Door de telefoon hadden ze al aangegeven dat Zanobi perfect voor mij zou zijn. Nou ook dat hadden ze goed. Die zaterdag lekker onze gang gegaan en ook weer super netjes geholpen. Na afloop van het rijden en tutten, kregen we netjes wat te drinken en gingen we de koop rond maken. Ook hier in werd alles uitgelegd en wordt je super netjes te woord gestaan.
Na wat kleine ophoudingen dinsdag 18.07.2017 eindelijk Zanobi op kunnen komen halen. Ook hier werden wij netjes ontvangen en geholpen met alles. Ik ben super blij met Zanobi en hoop nog jaren lang van hem te kunnen genieten, zeker na een periode van vechten en een hoop stress. Ik kan nu weer genieten van het rijden en daar me ontspanning in vinden.
Ik geef Stal Doorstap een dikke pluim voor alle zorgen en klantvriendelijkheid. De overige paarden op deze stal staan er ook super netjes bij.
Groetjes B. Butter

Riky Gielissen met Rancho (Scorpio) uit Weert

11 juli 2017 / Commentaar Riky:
Het gaat prima met Rancho die voorheen Scorpio heette. Ik heb nog geprobeerd de allereerste eigenaar te achterhalen in Sebaldeburen maar die was verhuisd. Adres onbekend. Had namelijk graag geweten wat voor mix Rancho eigenlijk is. De fries erin is duidelijk herkenbaar. Zijn vorige eigenaresse heb ik vrij snel na aankoop van hem gebeld en ze was daar heel blij mee. Ze is diezelfde zomer nog op bezoek geweest bij de Bluestables om hem nog eens te kunnen zien. Was wel emotioneel voor iedereen.
Nog heel hartelijk bedankt dat ik bij jullie zo`n geweldig paardje kon vinden.
Groetjes, Riky

Familie Schoots met Fancy uit Klein Zundert

6 juli 2017 / Commentaar Bonita:
Mijn lieve Fancy,
Pas maar een paar dagjes bij mij maar wat is het toch een super leuke pony, wat tegen slagen gehad maar toch heb ik de pony van me dromen !!!
Als ik naar me paardje Fancy toe loop komt ze al blij hinnikend aan rennen en wil ze graag mee met me!
Jullie hebben het top gedaan! 😘
Fam. Jeschar met Incony uit Veldhoven
28 juni 2017 / Commentaar Esther:
Hoi Joyce,
Zoals beloofd nog wat foto’s. Incony is erg braaf bij ons. Ze reageert ontzettend goed ook op de kinderen. Mijn dochter van 11 jaar heeft vandaag voor het eerst gegaloppeerd op haar aan de longeerlijn. Ging prima!
Groetjes Esther

Fam. Tabak met Penny uit Hückeswagen (Duitsland)

22 juni 2017 / Commentaar Ann-Kathrin:
Hallo Zusammen,
anbei schicke ich Bilder aus Penny’s erster Reitstunde. Ich schicken in der nächsten Zeit nochmal Bilder,wie sie sich entwickelt.
Liebe Grüße Ann-Kathrin Tabak

Fam. Oosterbroek met Solgar uit Heerde

12 juni 2017 / Commentaar familie Oosterbroek:
Hoi Hoi
het gaat super goed met Solgar

Familie van Bergeijk met Bourbon Olympus uit Uitwijk (België)

6 juni 2017 / Commentaar Karlijn:
Mijn lieve Bourbon Olympus nog maar een paar weken bij ons en al zo gewend en gehecht. Al zoveel stappen gemaakt samen en we blijven leuke dingen doen. Even lekker langs de Maas en de volgende dag weer oefenen in de bak. Elke dag lekker met twee andere paarden naar de wei. Al snel was hij gewend aan het bit en hij pakt dit super op. Kortom het is een ontzettend lief, leuk en leergierig paard, wij zijn erg blij met hem en er gaat zeker nog een leuke toekomst komen voor ons!

Familie van Dal met Coimbra uit Drunen

22 mei 2017 / Commentaar Astrid:
Coimbra staat al lekker in de wei. Eerst vond ie die gekke koeien die achter hem aanliepen eng, maar dat wende snel. 😀

Familie Ruys met Grandeur uit Waalre

17 mei 2017 / Commentaar Mado:
Eerste bosrit met Grandeur in Waalre en hij wilde al voorop lopen; gaat goed met hem!
Gr ook aan Joyce,
Mado Ruys.

Familie Dingemans met Vitano uit Kaatsheuvel

8 mei 2017 / Commentaar Quinte:
Wij zijn enorm blij met vitano hij staat ’s morgens en ’s avonds lekker in de paddock met stal en ’s middags lekker op de wei. Het is echt een schat van een beestje en knuffelt met alle man! We hebben je nog niet al te lang maar we zijn nu al de grootste knuffelmaatjes ! Al zeg ik t zelf ik ben echt t blijste kind op aarde ! Ik geniet van elk ritje op hem. ❤
Groetjes xxx Quinte en hoefjes van vitano 🐴❤

Cindy Terlijn met Bonita uit Messelbroek (België)

2 mei 2017 / Commentaar Cindy:
Hoi
zoals belooft een foto van mij en Bonita. Ze is gewoon superlief!
Groetjes Cindy

Achim Kohl mit Suberta aus Mönchengladbach (Deutschland)

1 mei 2017 / Commentaar Achim:
Hallo Melanie,
Ein kleiner Gruß von Suberta die wir bei Dir vor 5 Wochen gekauft haben. Zwischenzeitlich hat sich Suberta bei uns gut eingelebt und sie bemüht sich täglich aufs Neue mit zu arbeiten. Ich bin von Tag zu Tag mehr begeistert von Suberta.
Viele Grüße Achim Kohl mit Suberta aus Mönchengladbach/Deutschland

Fam. Hollesch met Jim uit Linisch (Duitsland)

26 april 2017 / Commentaar Svenja:
Jim ist ein ganz tolles Pferd. Danke für die nette kompetente Beratung. Wir würden Sie immer weiter empfehlen und jeder Zeit ein neues Pferd bei Ihnen kaufen. Wir sind glücklich das wir Jim bei Ihnen gefunden haben. Vielen Dank.
LG Svenja
UPDATE 22 juni 2017:
Wir sin unzertrennliche. Jim ist ein ganz tolles Pferd,will immer neues lernen.Danke für die nette kompetente Beratung. Wir würden Sie immer weiter empfehlen und jeder Zeit ein neues Pferd bei Ihnen kaufen. Wir sind glücklich das wir Jim bei Ihnen gefunden haben. Vielen Dank.
LG Svenja & Jim
UPDATE 25 juli 2017:
Zusammen sind wir Frei er ist ein echter Engel. Ein richtig schöner Ausritt mit meiner Mama auf dem Haflinger Renzo und meiner Freundin auf unserer Pearly und ich auf Jimy das hat richtig Spaß gemacht er ist ein tolles Pferd
UPDATE 2 oktober 2017:
Er macht immer mehr vorschritte er ist einfach toll könntet ihr das auf die Internetseite stellen.
LG Svenja und Jimy

Ruitercentrum de Molen met Eros uit Hoogerheide

24 april 2017 / Commentaar Ruitercentrum de Molen:
Al eerder hebben we paarden en pony’s gekocht van Stal Doorstap en toen ik de advertentie zag van Eros was ik gelijk “verkocht”. Het was precies het paard dat ik zocht. Gelukkig waren we op tijd, want er waren ook andere mensen op weg naar Eros. Toen we hem zagen wist ik gelijk dat ik hem graag wilde kopen. En op het moment dat ik de hand schudde met Melanie, kwamen de andere mensen binnen. Pfew.. we hebben Eros thuis de tijd gegeven om te wennen en zijn hem gelijk gaan trainen voor voltige. Het pakte dit vanaf dag 1 heel goed op. Zo goed dat hij inmiddels een paar wedstrijden heeft gelopen en over een paar weken hij zelfs mee doet aan een internationale voltige wedstrijd.
We zijn super blij met hem! Ruitercentrum de Molen

Britt Kindt en Diva (Molly) uit Berkel en Rodenrijs

20 april 2017 / Commentaar Britt:
Hallo Allemaal,
Vorig jaar April kochten we Molly (nu Diva) wat een super pony hebben we er aan over gehouden zeg! In het begin heel onzeker, bang en onbeleerd.. nu kan ik er alles mee wat zijn we blij.. binnenkort een spring wedstrijd 1ste keer SPANNEND! Hopelijk mogen we nog lang van haar genieten.
Groetjes Britt uit Berkel en Rodenrijs (NL)

Dr Dina Knauf met BJ uit Hessen (Duitsland)

13 april 2017 / Commentaar Dina:
Das ist BJ, mein 5 jähriger Clydesdale Wallach. Ich habe ihn im April 2017 im Stal Doorstap gekauft. Ich bin dort sehr gut beraten worden und es wurde sich viel Zeit genommen. Ein sehr positiver Kontakt u ich kann es nur weiterempfehlen! BJ hat sich schon gut eingelebt und ich bin sehr happy, dass er jetzt an meiner Seite ist. Ich freue mich auf noch viele schöne Momente mit ihm…
Dina

Familie Hoogeveen met Wisky uit Lisse

3 april 2017 / Commentaar familie Hoogeveen:
Wij gingen alleen maar even kijken en hadden Wisky gereserveerd. Bij aankomst was het liefde op het eerste gezicht. Wat was ze mooi, groot en lief. Wat onwennig maakte onze dochter kennis met haar maar 2 weken later zijn ze onafscheidelijk van elkaar en kunnen wij genieten van een stralende dochter en een prachtig paard.

Fief Helderman met Neptune uit Kwintsheul

1 april 2017 / Commentaar Fief:
Na driemaal naar Achtmaal te zijn gegaan werd het toch scheepsrecht: Neptune ging mee! De kennismaking met z’n nieuwe vriend ging goed, ze houden allebei erg van eten en in de zon suffen, een leuk duo. 🙂
Ik hoop nog lang plezier te hebben van deze leuke, ondeugende spetter!
Grtz Fief

Fam. de Jong met Spetter uit Sprundel

30 maart 2017 / Commentaar Lieke:
Hallo Melanie,
Ik ben heel erg blij met spetter, zij is echt mijn maatje geworden het lijkt net of we voor elkaar gemaakt zijn. Kusjes geven doet zij heel graag daar word ik dan heel erg blij en als ik een keer verdrietig ben ga ik naar spetter. Ik rij elke week minimaal twee keer op haar en dat gaat heel erg goed. Spetter heeft het goed naar haar zin, ik ben er ondertussen wel achter gekomen dat zij het leuk vind om etensbakken de wei in te gooien als zij klaar is met eten. Ze pakt haar bak met haar tanden en gooit hem door de wei heen dat vind zij geweldig om te doen en ik moet er vaak om lachen. Ik krijg nu les op spetter en iedere keer als ik er weer op ga zitten gaat het weer een stukje beter, ik ben heel blij dat we spetter nu hebben en zij zal voor altijd een plekje in mijn hart krijgen.
Groetjes Lieke en hoefjes van spetter

Claus Wöbken met Ferro van Whitney uit Köln (Duitsland)

28 maart 2017 / Commentaar Claus:
Hallo,
wir sind sehr glücklich mit Ferro!! Es ist so ein liebes Pferd, lässt sich gut reiten und macht einfach nur Spaß.
Vielen Dank an Euch!
Liebe Grüße Claus

Anja und Sophie Aretz mit Mendy aus Niederkrüchten (Deutschland)

20 maart 2017 / Commentaar familie Aretz:
Die nette Mendy ist jetzt in Deutschland, in Niederkrüchten eingezogen und wir haben sie schnell ins Herz geschlossen. Im Sommer wird sie Mama werden und wir freuen uns schon auf das Fohlen und auf eine wunderschöne Zeit zusammen. ❤😍
Vielen Dank!

Fam de Gijsel met Honey lady (Ahane Lady) uit Kerkrade

17 maart 2017 / Commentaar familie de Gijsel:
Stal doorstap echte aanrader van A ToT Z. Dat wil zeggen dat het kundige mensen zijn die je begeleiden waar nodig dat geeft een goed gevoel. Heel gastvrij en een heel warm welkom.
We zijn heel blij met onze nieuwe aanwinst Honey lady (Ahane Lady). Ben je opzoek Naar een pony/paard is dit het juiste adres.
Lieve groet familie de Gijsel uit Kerkrade

Pasquale Anique met Saporro uit Den Haag

13 maart 2017 / Commentaar Pasquale:
Ik was op slag verkocht toen ik de foto’s zag van Saporro, die ook nog eens een grote E pony en een ruin bleek te zijn! Ik vond het erg spannend om een onbeleerde pony te kopen die alleen zadelmak was maar heb t er toch op gegokt… En wat ben ik blij met hem en onwijs trots op mijn super knappe pony die al na 4 maanden z’n eerste dressuurproef liep met een winstpunt! Hij doet het super goed en is zo lief met af en toe een lekkere pony streek 😉
Melanie bedankt voor het prettig zaken doen en nogmaals complimenten voor jouw mooie complex! Als ik ooit in de buurt ben, kom ik een bakkie koffie drinken!

Paula Duinkerken met D’Angelo uit Wachtum

6 maart 2017 / Commentaar Paula:
Onze eerste buitenrit is een feit d’angelo is echt een schat. Is wel druk maar alles wat hij buiten tegen komt doet hem niets. Kriebelen aan zijn neus vind hij ook heerlijk. Hij is nog niet onregelmatig geweest. Loopt hier vanaf ’s morgens tot ’s avonds lekker buiten samen met de merrie van mijn dochter. Het is net een verliefd stel.

Familie Schoone met Anieres Boy uit Assendelft

21 februari 2017 / Commentaar familie Schoone:
Heerlijk buiten uitgestapt na een training in de bak. We vonden het allebei erg leuk.

Familie Keizer met Solgar uit Wapenveld

13 februari 2017 / Commentaar familie Keizer:
Super leuke stal. Wordt goed geholpen met wat je zoekt. We kwamen eigenlijk voor een andere pony maar kwamen met andere pony terug. We zijn super gek met Solgar. Mensen die hun eerste pony zoeken of wat dan ook zal zeggen kom bij Stal Doorstap. Zeer sociale mensen.
Super bedankt voor Solgar. Kusje en hoefje van solgar. Kom zeker vaker voor pony kijken bij jullie.

Familie Muis met Suzie uit Barneveld

10 februari 2017 / Commentaar familie Muis:
Natuurlijk, hierbij het stukje voor op nieuwe baas! Na het overlijden van mijn 30 jarige shet was ik op zoek naar een nieuw maatje voor mijn eenzame Holsteiner. Per toeval kwam ik Suzie tegen, en ik wist dat zij mijn nieuwe paardje moest worden. Gelukkig was er ook meteen een klik tussen mijn andere paard Berkeley en Suzie, en was er tussen die 2 een liefde op het eerste gezicht moment! Vanaf nu struinen ze heerlijk samen door hun eigen stuk bos, wat een prachtig gezicht!
Groetjes, Ilse

Fam. Duyck met Ietske uit Oudenaarde (België)

9 februari 2017 / Commentaar familie Duyck:
Ietsske met één van haar ruiters .. t is zo een snoet ! een echte werker, doodbraaf, elegant tot en met ! super aankoop ! Ze heeft nog een veulen gehad van mijn Friese hengst Boris, een natuurlijke dekking ! Oh wat was ze gelukkig dat ze weer een veulentje had !! Ze heeft er anderhalf jaar bij en naast gestaan, nu staat het veulen Wolkje in een grote weide vol jonge paarden !

Giovanni Steelandt met Princess uit Ieper (België)

3 februari 2017 / Commentaar Giovanni:
Hallo,
Princess doet het heel goed bij ons. Ze is een echte lieverd. Princess stelt het goed en komt goed overeen met ons ander paard! Als het beter weer word krijgt ze een hele goede was beurt 🙂
Groetjes vanuit België – Ieper

Familie van den Berg met Puzzy uit Wesepe

3 februari 2017 / Commentaar Hans:
Na lang zoeken naar een D pony ben ik bij Stal Doorstap geslaagd. Na uren rijden kwamen wij eindelijk op de plaats van bestemming aan. We werden hartelijk ontvangen door Hans de man van Melanie de eigenaresse. Hij liet de pony ophalen en toen ik hem zag was het liefde op het eerste gezicht. Daarna heeft mijn vriendin op hem gereden zowel in de bak als langs de weg en hij gedroeg zich voorbeeldig. Toen ze terugkwam wist zij het zeker dit is hem Ik wist het toen ook zeker dit gaat hem worden. Na hem betaald te hebben met een kop koffie en koek, en hem in de trailer geladen te hebben zijn we naar huis gegaan. Thuis aangekomen hebben we hem van de trailer gehaald en hem op stal gezet en lekker hooi gegeven. Onze andere 2 paarden waren erg onder de indruk, maar hij niet hij was al meteen rustig. We hebben er goed vertrouwen in nadat hij is gewend dat ze met zijn drieën een fijne groep gaan vormen waar we nog heel veel plezier van zullen beleven. Melanie en Hans dank voor de gastvrijheid en dit mooie lieve paardje.
Hans van den Berg uit Wesepe (Overijssel)

Familie Zits met Lara uit Susteren

30 januari 2017 / Commentaar familie Zits:
Wij zijn super blij met deze kanjer. Lara, nu Saartje, is altijd goed gehumeurd, is altijd in voor een knuffel en is in alle opzichten ons droompaard! We rijden met zijn drieen op haar, alle op een ander niveau, en ze kan op alle niveaus goed mee. Ze heeft nog nooit 1 misstap gezet en ze is echt super lief! Een betere pony hadden wij ons niet kunnen wensen. Heel erg bedankt stal Doorstap!
Groetjes van Gitte, Imke en Daantje Zits

Renske Zeldenrijk met Stefan Fan IT Ruge Fjild uit Abcoude

28 januari 2017 / Commentaar Renske:
Stef heeft het erg naar zijn zin bij ons. Hij heeft al veel nieuwe vrienden gemaakt en staat lekker de hele dag buiten. Vandaag heeft hij voor het eerst de menles gelopen en dat ging goed! Binnenkort gaat hij vast ook veel kinderen blij maken onder het zadel.
Groetjes Renske

Familie Cornelis met Bella uit Schelle (België)

28 januari 2017 / Commentaar familie Cornelis:
Hey Stal Doorstap!
Ik laat jullie even weten dat Bella het goed maakt hier 😃 Hier zijn een aantal foto’s

Fam. ’t Hart met Dunny uit Delft

11 januari 2017 / Commentaar familie ’t Hart:
Kom maar op met die prijs! En nog de beste wensen voor 2017!

Fam Beekink met Snowy uit Maarssen

11 januari 2017 / Commentaar Familie Beekink:
Snowy gaat super. vandaag geschoren nu helemaal spookjes pony. Top braaf super goed met hem.
Left Menu Icon
Stal Doorstap