Live Muziek

 Vier nu je feest voordelig bij Stal Doorstap! Er zijn verschillende mogelijkheden, informeer je  eventjes? 


Mel en Den bij De Hollandse Nieuwe Volkszangers op SBS 6…Hallo allemaal,

Mogen wij ons voorstellen?
Wij zijn Melanie Evers en Dennie vd Bosch.
Inmiddels zijn wij bekend van het liedje “Het leven is geen ponykamp” 🙂
Dennie is productspecialist toetsen bij Bax Music, de grootste muziek keten van Europa. Hierdoor zitten wij vooraan wat betreft de keuze van onze apparatuur en PA. Ook hebben we een prachtige lichtshow bij ons wanneer je dat leuk vindt.

Hij heeft reeds vele jaren ervaring als toetsenist/keytarist en accordeonist in diverse bands, ook speelde hij jarenlang als toetsenist in diverse gelegenheden zoals restaurants.
Melanie heeft naast het runnen van Stal Doorstap reeds jarenlange ervaring in de muziek. Vroeger beroepsmatig. Nu vooral omdat ze het hartstikke leuk vindt.
Zij zingt en begeleid zichzelf op de toetsen, is van vroeger uit pianiste.

Duo Mel& Den wordt gecoached door een bekende A artieste.

Wat kunnen we je bieden?

Jullie feest of gelegenheid voorzien van makkelijke stijl,- los,- en (line) dance- bare muziek. Met veel foxtrotjes die iedereen kan dansen of het nu eens aan kan leren. Heel belangrijk voor de jeugd!

Duo Mel & Den biedt pop-, rock-, evergreen en volksmusic repertoire als muzikale omlijsting voor jullie receptie en/of Diner-Dansant. Eveneens kunnen wij jullie verzoeknummers liefdevol instuderen voor bijvoorbeeld een uitvaart. Ook is het in overleg mogelijk op onze manege je partijtje te geven.

We brengen je graag een gezellige vorm van entertainment. Tijdloze muziek, diverse countrynummers maar daarnaast nog meer en moderner. In diverse talen, naast de Nederlandse nummers. Overgoten met regelmatig een lekkere saus countrymuziek. Denk gerust aan swingers en slowers’ uit de fifties en sixties, maar ook aan top 40….

10.000 midi files zijn naast het live spelen voorhanden. Karaoke kan hiermee als onderdeel worden verzorgd, d.m.v. een beeldscherm, hartstikke leuk en een groot succes op je feestje of gelegenheid van de vereniging. Het is ook mogelijk om sfeervolle akoestische muziek te brengen.

Goede doelen en verenigingen zijn meer dan welkom.
Veel geld verdienen is voor ons niet de issue.

Wij zijn in het bezit van een zanginstallatie en de laatste nieuwe, professionele muziekinstrumenten. Voor de PA zorgen wij met gloednieuwe, breed dragende, boxen. We krijgen als compliment te horen dat we niet te hard en niet te zacht spelen, maar alles zoals gewenst. Desgewenst verzorgen wij een moderne lichtshow met rookmachine erbij 😀
Inmiddels hebben Mel en Den op Social media meer als 800.000 views te pakken in 4 maanden tijd met : “ Het leven is geen Ponykamp “
Het nieuwe nummer wordt zeer goed ontvangen en binnenkort uitgebracht.
We zijn supertrots en komen het graag met jullie vieren 🥳

Interesse?

Neem gerust contact op om een en ander te bespreken en er zijn ook via Whatsapp filmpjes beschikbaar. Like ons op facebook bij Mel en Den, daar zijn regelmatig leuke prijzen te winnen…

App/bel je even op 06-23103178?

Tot hoors!

www.melenden.nl

Left Menu Icon
Stal Doorstap