Live Muziek

Feest? Boek Mel en Den! O.a. bekend van Holland Got Talent

Verrassing!!!!!

Mel en Den gaan met Hendrik en Marie- Antoinette, en de andere paardjes, de grens over… Pluis heeft liever wortels i.p.v. zo’n stomme drone voor zijn neus, en at hem bijna op….

Heb je de nieuwste van Mel en Den al gespot?Daar is ie dan

Na het statement” Doe Posi “en het Dumpert Anthem “Doe Posi Polka” kan een echt hard happy nummer natuurlijk niet uitblijven….

Sonic Solutions en Mel en Den komen, onder het toeziend oog van coach Martine de Jager, met het fonkelnieuwe “Doe Posi Jij”. Het beloofd een hit te worden; zij die het al mochten horen zijn daarvan overtuigd. Let op : je kunt niet stil blijven staan…. Het is weer anders dan de andere nummers van Mel en Den, maar de boodschap blijft hetzelfde: Duimen omhoog.

Maak een fijnere wereld. Stop met ruzie maken en over mij te lullen. Geef elkaar een complimentje of zoiets. Doe Posi!

Info/boekingen +31-623103178
www.melenden.nl

Wij hopen dat deze je dag een beetje opvrolijkt en dat je de clip wilt delen 💋


Delen onthouden we 💋💋💋JaaaaaaaaaHoihoi, wil je dit zoveel mogelijk delen? Superbedankt 😀
Nadat Mel en Den in 2021, nog maar 2 jaar geleden, het lied “Het leven is geen ponykamp” hebben uitgebracht, kreeg hun succes een kickstart…. De boekingen van huiskamers tot en met grote festivals groeien. Hier zijn zij de mensen heel erg dankbaar voor. Wat is het leuk om met zijn allen plezier te maken en iedereen erbij te betrekken. Vandaar dit vrolijke project. Een interactief lied, waarbij het publiek mee zingt, door steeds te antwoorden. Natuurlijk heeft ook dit lied, zoals een echte Mel en Den, een boodschap! In dit geval een dubbele boodschap, voor diegene die dat wil horen, is het zelfs pikant…..Wie is nu het meeste jouw wortel waard?
De ietwat stijve, langzame, langorige, koppige, maar ook zo superlieve, trouwe , stabiele en betrouwbare (werk) ezel? Of is het toch het bloedmooie, prachtige, edele, lenige, sierlijke, snelle paard, dat soms wel wat onbetrouwbaar kan zijn,  omdat het niet reageert zoals je had verwacht en af en toe ineens ervandoor gaat? De ene bied je een veilig thuis en de andere geeft je een sensatie. Dus wie is je wortel waard? ALLEBEI!

Hoewel de titel en de clip misschien anders doen vermoeden, gaat “Dwergenlied” niet alleen over Den, maar is het een autobiografische tekst van Mel. De rode muts is de rode draad in het project. Vroeger wilden de meeste mensen geen cap op want dat zou stom staan. Mel zei op haar manege: Als nu iedereen een cap op zet, rijden alleen degene zonder voor gek, want zij zijn de buitenbeentjes….. Inmiddels is het dragen van een cap doodnormaal in paardenland en zelfs verplicht geworden.

Mel haar moeder wilde altijd dat Mel er prachtig eruit zag als ze naar school ging en dan had ze opvallende, andere kleren aan als de rest van de klas. Wie anders is valt op en is een buitenbeentje, daarmee een makkelijk doelwit voor pesters en haters. De “Lange lijs” Mel is jarenlang gepest op school. “Dwergenlied” begint met de tekst: “Dit is een lied voor groot en klein”. Dit andante begin van het lied is door Mel zelf gecomponeerd op de piano. Het allegro gedeelte laat iedereen meteen in een polonaise vallen, wat nou precies de bedoeling is van het nummer, mét een rode muts op je kop!

Nu is iedereen gelijk en tevree….

Voor de hilarische videoclip reisden Mel en Den met de bekende SBS 6 cameraman af naar Tirol, om er een clip bij te maken die zowel mooi als komisch is, zoals Mel en Den zelf proberen te zijn….


.

Left Menu Icon
Stal Doorstap