Inzendingen 2014

Familie Coopmans met Amanda uit Pulle (België)

15 december 2014 / Commentaar Linsey:
Beste,
We hebben laatst Amanda bij jullie gekocht. Ze is echt super lief en goed op haar gemak bij ons. Ik ben er al mee op buiten rit geweest en ze was super braaf. Op de manege gaat het ook goed. we zijn echt super blij met de aankoop.
m.v.g. Linsey Coopmans
UPDATE 04-12-2015:
Hey,
Hier nog een nieuws berichtje over amanda. 7 December is ze een jaar bij ons. Het rijden gaat echt super en het is een schat.
Veel groetjes
linsey en amanda

Fam. Mulder met Bynne uit Beemte Broekland (Apeldoorn)

10 december 2014 / Commentaar familie Mulder:
Hoi,
Hier een berichtje over Bynne, die we hebben omgedoopt tot Bente. We hebben haar inmiddels zes weken en het gaat prima met haar. Inmiddels is ze goede maatjes met onze Haflinger en zelfs met de ezels (meestal). Ze is wel de baas over het hele spul, vooral met eten. Aangezien ik zelf nog niet mag rijden, doe ik veel grondwerk met haar. Ik longeer haar zonder lijn en dat gaat prima, ze reageert goed op mijn stem. Verder wordt ze vier keer in de week bereden en dat gaat ook prima, buiten rijden vindt ze erg leuk en springen ook. Mijn man is bezig met een mencursus, dus binnenkort mag ze laten zien hoe goed ze voor de kar is. Kortom we zijn erg tevreden over deze lieve dame.
Groetjes

Sabine Lloyd met Gabor de Peru uit Tegelen (België)

21 november 2014 / Commentaar Sabine:
Hier zein foto’s van Peru! Ik denk ze het 1cm gegruid in deze mand! Vind dit paard so super!!!!
Groete Sabine (Zuidafrikaans)

Familie Semler met Iskia uit Breda

31 oktober 2014 Commentaar Andrea:
Ik ben superblij met me lieverd Iskia. Ze heeft ’t heel erg naar d’r zin op haar nieuwe plekje. We knuffelen er lekker op los. En ze word heel graag verwend ik functioneer zelf ook nog als krappaal voor dr hihihihih. Iskia doet t heel goed. Ze was de eerste dag echt heel afwijzend en ze deed bijten. Misschien door al de stress dus heb ik me de eerste keer laten helpen met poetsen en zadelen want dat liet ze helemaal niet toe. Ze wou echt de baas zijn. Maar nu is ze zo lief hinnikt als ik aankom en ze kom knuffelen en als we gereden hebben gebruik ze me als krappaal voor d’r hoofd zo lief. Ze volgt me in de wei. Heb zeker geen spijt dat ik d’r gekocht heb en de volgende keer kom ik ook zeker weer bij jullie. Want ben super geholpen!!
Gr. Andrea

Roby Oerlemans met Diego uit Tilburg

27 oktober 2014 / Commentaar Roby:
Goedenavond,
Ik ben Roby Oerlemans uit Tilburg en heb 2 jaar geleden mijn lieve draver Diego (noblystar) bij jullie gekocht. Ik wil graag mee doen aan “nieuwe baas”.
Met vriendelijke groet, Roby Oerlemans

Familie de Winter met Flame uit Oud-Alblas

24 oktober 2014 / Commentaar Julie:
Beste Melanie/Stal Doorstap,
In december 2012 hebben wij Flame bij jullie gekocht. Na ons eerste bezoek bij jullie waren we al verkocht, wat was het een lieve pony zeg!! Nu, 2 jaar verder, hebben we nog zo onwijs veel plezier van haar!! Begin dit jaar zijn we begonnen aan onderlinge wedstrijden, en ze is in de zomer mee geweest op vakantie.
Kortom we genieten nog iedere dag van haar! 🙂 Ook met onze 2 andere pony’s is ze echte vrienden geworden, een onafscheidelijk groepje nu 🙂
Groetjes Julie

Laurine Odeurs met Molly uit Landen

21 oktober 2014 / Commentaar Laurine:
Hallo!
Ik heb 3 weken geleden een paardje bij jullie gekocht, Molly 🙂 Alles is goed met haar en ze geniet van het leven buiten op de wei 🙂 In het rijden wordt ze ook als maar rustiger in de aanleuning en haar overgangen worden steeds beter! ik heb haar ook al een keer laten vrijspringen, dit vond ze in het begin wat eng maar na een paar keer aan de hand over het balkje te wandelen verliep alles super!
Groetjes!

Melanie Malzahn met Isis uit Belgian Ardennes

20 oktober 2014 / Commentaar Melanie:
Isis integrated her new home in no time, is respected like a princess and made a lot of friends. She is very eager to work and loves to discover her new environment with lots of woods and prairies in the Belgian Ardennes. Welcome Isis, you won’t have to move ever again!

Familie Zandvliet met Energie King uit Alkmaar

7 oktober 2014 / Commentaar familie Zandvliet:
Beste paardenvrienden,
We zijn wat verlaat maar hierbij dan toch wat foto’s van het door ons gekochte paard Energie King. We zijn nog steeds erg tevreden en Melissa geniet elke dag van haar nieuwe paard.
Mvg L. Zandvliet

Herlinde van Houten met Betty Boo uit Wageningen

23 september 2014 / Commentaar Herlinde:
Hallo,
Na bijna drie maanden hier dan toch het beloofde mailtje. Betty Boo is omgedoopt tot Lana Elmira, Roepnaam Lana, bijnaam pony 🙂 Ze heeft rustig kunnen wennen aan de weidegenootjes terwijl ik op vakantie was. Maar dit ging niet zonder slag of stoot. Zo had ze toen ik terug kwam een zeer verbrande neus en was ze bang voor het halster. Dus ik heb mijn handen eraan vol gehad, maar wat een geweldige dame is het! Ze is helemaal in de groep opgenomen en staat nu lekker met haar vriendjes in de wei. Ook zijn we al alleen het bos in gegaan wat ze super deed. Volgens mij was ik meer gespannen dan dat zijn was 🙂 En ook de eerste sprongetjes zijn gemaakt. Maar waar we nu vooral mee bezig zijn is grondwerk zodat zij nog even wat kan uitgroeien zodat we als ze vier is er helemaal klaar voor zijn om onder het zadel aan het werk te gaan!! Wel ben ik er achter gekomen dat dressuur niks voor haar is 🙂 geef haar maar het springen en de cross, langzaam galopperen is soms erg lastig haha.Al met al een geweldige pony en een goede koop 🙂

Rolien van der Weide met Bellisimo uit Zwartemeer

4 september 2014 / Commentaar Rolien:
Hallo Melanie,
Beter laat dan nooit maar hier nog even iets oven Bellisimo. Het gaat echt super met hem en het is echt mijn vriendje geworden!! Het is echt de clown van stal bij ons met z’n grappige streken. Ik ben echt super blij dat we de lange reis toch aangedurfd hebben (want bijna 3 uur in een trailer is niet leuk natuurlijk) maar hij heeft zich super gedragen. We beginnen vandaag met serieuze lessen te volgen en afgelopen zaterdag is z’n vorige baasje al op visite geweest.
Heel veel groetjes,
Rolien en Bellisimo

Familie Hendriks met Seren uit Westervoort

27 augustus 2014 / Commentaar Jolanda:
Hallo stal doorstap,
Hier een mooie foto van mijn dochter Jamie en haar nieuwe pony Seren. Ze zijn al echte maatjes. Het is een top pony! Kunt u deze op de site zetten?
Groetjes,
Jolanda Hendriks

Ian Boons met Espoir uit Wilrijk (België)

21 augustus 2014 / Commentaar Ian:
Ik ben heel tevreden van Espoir, hij is nu 5 jaar. Ik rijd met hem jumping van 90/1 m, dat gaat zeer goed! Hij houd echt van de aandacht en staat graag in de spotlight!
Mvg
Ian Boons, Wilrijk (België)

Familie Barendregt met Dick Francis uit Hellevoetsluis

4 augustus 2014 / Commentaar Laura:
Dick is een lieve, spontane vriend die graag met je wil knuffelen, maar soms toch ook wel een ondeugend ventje is! Toen Dick thuis kwam was het allemaal wel even spannend voor hem, maar al snel lag hij te rollen en kon het poetsen beginnen… Hij is dikke maatjes met de schapen en heeft het erg naar zijn zin!
Groetjes
Laura Barendregt en hoefjes van Dick

Familie Mulkens met Flair uit Maastricht

28 juni 2014 / Commentaar Naomi:
Hallo,
Bij deze onze reactie voor nieuwe baas. Wij hebben een paar weken geleden Flair bij jullie gekocht en wij wilde graag vertellen hoe het met haar gaat. Flair heeft even moeten wennen aan haar nieuwe omgeving, we hadden vanaf het begin meteen een klik met Flair en deze wordt alleen maar meer. Ze heeft nu ook een hele mooie vacht. Het is een heel lief paard met een goed karakter, ze leert ook heel snel. Na een paar valpartijen, kan ik nu op haar rijden. Ze wordt nu ook getraind om nog beter te draven en te kunnen galopperen. We kunnen niet meer zonder haar en zij herkent ons uit duizenden.
Groetjes Naomi Mulkens

Sophie Gevaert met Matador uit Evergem (België)

17 juni 2014 / Commentaar Sophie:
Beste Melanie,
Hierbij fotootjes van Matador. Ik ben gisteren met hem op les geweest en het ging heel goed. Ze vonden hem ook superknap! Bij deze ben ik nog steeds supergelukkig dat die andere mensen hem dan toch niet konden kopen 🙂
Vele groetjes
Sophie en Matador

Familie Scholing met Celestine en Amber uit Hollandscheveld

11 juni 2014 / Commentaar Gert-Jan:
Hallo,
Ik ruilde op 17 januari 2014 een Tinker merrie bij Stal Doorstap. Ze was in augustus 2013 aangekomen uit Engeland. We dachten dat ze niet drachtig zou zijn, dus zat ik te wachten dat ze hengstig zou worden om haar bij onze eigen hengst te doen. Maar ze werd maar niet hengstig en ze groeide wel, dus maar even naar de dieren arts. Toen bleek ze wel tedragen en op 5 juni is Amber geboren, een mooi Tinker meisje. Dus hadden we er twee voor de prijs van 1 een gelukje, dus
Melanie bedankt en groetjes uit Hollandscheveld
Gert-Jan

Familie van Berkum met Mynte uit Nootdorp

12 mei 2014 / Commentaar Nica:
Hoi Melanie,
Toen ik hoorde dat ik een paard kreeg was ik zo blij! Ik ging gelijk kijken op internet, alleen was dat nog niet zo makkelijk… Van warmbloed naar koudbloed, van groot naar klein… Ik wist niet wat ik wou tot ik Mynte zag. Ze had zo lieve uitstraling! Toen we aankwamen werden we goed geholpen door de meiden! En toen stond ze daar, met dr oortjes naar voren naar mij te kijken & kreeg gelijk en super gevoel! Nu heb ik haar 3 maanden & ben Melanie nog steeds dankbaar voor alle zorg & hulp die Mynte & ik hebben gekregen! Ze word steeds mooier, dikker & meer spier 😀
Ik wil je 100000 x bedanken voor dit liefste paardje die er is.
Groetjes Nica & kusjes van Mynte

Familie Walschots met Susie en Rigus uit Vorst Laakdal (België)

9 mei 2014 / Commentaar familie Walschots:
Beste Stal Doorstap:
hier al enkele leuke foto’s van Susie en haar flinke zoon Rigus, hij is op 26 maart geboren en is een flinke sterke kerel, deze foto`s zijn van een dag na zijn geboorte, toen was ie nog heel klein…. Andere leuke foto`s volgen nog…. als jullie willen mogen jullie de mooiste eruit nemen om bij paard van de maand te zetten, ik stuur jullie er nog wel enkele leuke binnenkort.
Commentaar Rigus:
Hallo daar allemaal aan de andere kant… Nu kan iedereen mij bewonderen na 11 maanden in spanning af te wachten hoe ik erga uitzien… Hier op de foto ben ik 24uurtjes oud… Maar intussen ben ik al flink gegroeid… Tot verbazing van mijn mama en baasje… 🙂
Super groeten van Wendy, Susie, Rigus en Mara

Yomi Verhoeven met Abel uit Stabroek (België)

5 mei 2014 / Commentaar Yomi:
Beste,
Toen ik naar jullie stal kwam had ik niet al te veel verwachting, vermits ik altijd een beetje teleurgesteld was door de pony’s of paarden waar ik al was geweest. We kwamen aan en werden direct hartelijk onthaald door een van de meisjes die bij jullie rijden. Oorspronkelijk kwam ik voor een heel ander paard dan waar ik mee naar huis ben gegaan, ik was opslag verliefd op deze ‘kleine’ pony! Ik heb Abel nu exact 25 dagen en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Hij komt goed overeen met mijn andere pony’s en is zalig onder het zadel! Ik, Woepie en Karmijn zouden al niet meer zonder hem kunnen, een zaligheid voor naar hem te kijken.
Groetjes en hoefjes uit Stabroek!

Hannelore Coeckelberghs met Walencja uit Boutersem (België)

17 april 2014 / Commentaar Hannelore:
In bijlage eindelijk een foto van mij en Walencja. Ze doet het echt super en is voor mij het ideale paardje! Ze is ondertussen van stal veranderd waar ze samen met haar nieuwe vriend Wiener (ze zijn al onafscheidelijk) heel de dag kan grazen als ze niet aan het werk moet. Ze geniet met volle teugen van de aandacht die ze krijgt en heeft nog geen voet verkeerd gezet (behalve dan als ze gescheiden wordt van Wiener om te werken maar na 5 min. ontspant ze zich dan weer volledig). Voor mij de ideale match!
Nogmaals bedankt voor het fijne paardje en het zoeken van een warme thuis voor Etex!

Martine Hoffer met Diego uit Leuven (België)

24 maart 2014 / Commentaar Martine:
Beste Melanie,
Ik wilde u even mededelen dat Diego een super paardje is. Hij kan mij nog veel leren. Op wandeling is hij super cool, in de bak is hij nogal koppig, maar het zal wel lukken. Hij is echt mijn droompaard en elke dag leren wij elkaar kennen. Hij gaat elke dag op de weide van 7u ’s ochtends tot 16u ’s avonds met 10 andere paarden. Hij is heel gelukkig.
Groetjes,
Martine

Pascal Nieuwlandt met Wieke uit Hamme (België)

25 maart 2014 / Commentaar Pascal:
Ik stuur jullie een paar foto’s door van Wieke haar eerste jumping. Misschien herkennen jullie haar niet doordat ze is geschoren … We zijn heel blij met Wieke en ze voldoet met glans aan onze verwachting!
Famillie Nieuwlandt van Lembergen uit Belgie – Hamme o-vl

Familie Pauwels met Tango uit Lier (België)

14 maart 2014 / Commentaar Valerie:
Hoi Melanie en Danielle,
Toen ik vorig jaar een paardje kocht bij jullie, bleek helaas na een tijdje dat wij absoluut geen match waren. Ik heb zelf nooit echt geloofd dat je “geen klik” kan hebben met een paard, maar heb dus zelf mogen ondervinden dat het wel degelijk kan. Gelukkig kwamen jullie met de oplossing om hem te ruilen voor een ander paard. Zo kwam Tango bij mij terecht. De klik was er onmiddellijk, al na de eerste dag wist ik dat ik hem niet meer wou missen. Dankzij jullie goede service kan ik nu echt genieten van mijn paard! Super, dank jullie wel!
Groetjes Valerie & Koen
Left Menu Icon
Stal Doorstap